Site icon Студреспубліка

Інакша Полтавщина можлива?

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

Чого тільки на Полтавщині вже не пробували!.. Дна немає, а жити все гірше. Історичний аналіз і весь наш республіканський досвід дуже чітко показують, що для прогресу та справедливості протипоказані копіювання чужих «успіхів» і ресентимент, мало прекраснодушного бажання, високих мрій, а тим паче мудрувань про цінності — потрібні трушні, важкі, максимальні надзусилля. З 30 липня по 1 серпня 2021р. на БВ «Сенегал» (с. Нижні Млини, Полтавський р-н) пройде Полтавський регіональний етап ХХІІІ Міжнародної програми «Студентська республіка», тема: «Інакша Полтавщина — для Нової України»Долучайтеся!

Як стати учасником/цею? Які знання, досвід та емоції ви отримаєте, взявши участь у «регіоналці»? А ще деталі ОДГ і суб-фестів, новини про головну подію літа — фінал ХХІІІ Студреспубліки на морі — в офіційному анонсі Полтавської Студреспубліки-2021*.

За підтримки Полтавської облдержадміністрації й облради та Виконавчого комітету Полтавської міськради пройде Полтавська Студреспубліка, де краща молодь й інтелектуал(к)и працюватимуть над темою: «Інакша Полтавщина — для Нової України».

За 23 роки Студреспубліка з 3-денного студентського демократичного навчального табору, який проходив раз на рік, виросла до потужного громадянського руху, що об’єднує молодь, більш досвідчених учасників/ць й інтелектуалів/ок і має на меті виховувати цілі покоління свідомих лідерів/ок для України як повністю суверенної держави, здатних вільно мислити й вести Україну до топ-20 найрозвинутіших країн у світі. Це майданчик відкритого діалогу, глибокої дискусії, випрацювання інавацій1 й інновацій, надзвичайно цікавих активностей.

ХХIII Міжнародна програма «Студентська республіка» — найбільша подія для українського студентства, а минулого року стала найбільшою чисто громадською подією за цілий рік взагалі, яка збирає максимальну кількість молодих лідерів/ок, прогресивних інтелектуалів/ок і думаючих громадян(ок) із усієї України та з-за кордону. Студреспубліки стартують по всій країні: долучайтеся і ви — беріть участь на Полтавщині.

 

 

Цьогорічна тема — підсумок напрацювань республіканців за 23 роки щоденної невтомної роботи і шаленої волі позитивних змін.

ЛЮДИ ДОВГОЇ ДОБРОЇ СОЛІДАРНОЇ ВОЛІ, запрошуємо вас до дивовижної, захоплюючої, унікальної подорожі за модернізаційним курсом2. Тема маршруту — «Інакша Полтавщина — для Нової України». Додайте і ви свої знання та вміння для історичних змін в регіоні, країні та світі! Початок шляху якраз дуже простий — проходьте обов’язкову онлайн-реєстрацію:

В основі Студреспубліки  проведення оргдіяльнісної гри, по закінченню якої проходитимуть вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Полтавщини. Традиційно для вас — величезна кількість різноманітних суб-фестівконкурс краси особистості «Перша Леді»«Квест-фест»«Студентська Мафія»«Нічна туса»Фестиваль аматорського відеоФото-конкурс «Спалах емоцій»«Денна туса»«Містер Студреспубліки»«Кубок КВН»«Леся-фест» і багато інших яскравих активностей. 

У рамках ОДГ в унікальному дискусійно-змагальному форматі ви безпосередньо зможете запропонувати власну позицію, як зробити так, аби ви, всі ми, Студреспубліка на Полтавщині оформилися у ті суб’єкти, які зможуть модернізувати й інновативувати ваш регіон. Допоможуть у цьому найкращі експерт(к)и, які проводитимуть факультативи — лекції, майстер-класи тощо.

Модернізованій Україні бути! А ми забезпечимо достойне місце в ній і для Полтавщини, бо живемо та працюємо заради цього! До зустрічі на XXIII Полтавській Студреспубліці-2021!

  

Студреспубліка надає однакові можливості всім — беріть і використовуйте їх у спільноті таких самих яскравих, розумних, творчих, відповідальних і працьовитих людей.

Щоб вирватися з прірви, необхідні історичний масштаб, грандіозні ідеї, надпотужня енергія, суперкреативні та сміливі рішення, дуже високий рівень злагодженості та мобілізації, взаємної довіри та здатності до мислення. Саме таке «прокачують» республіканські активності. І це — захопливий, драйвовий шлях.

Приймаймо виклик!

Тож найактивніша молодь регіону вже активно проходить онлайн-реєстрацію на Полтавську Студреспубліку — не втрачайте час і ви, реєструйтеся! Це можна зробити безпосередньо на сайті Студреспубліки або за допомогою Telegram-боту:

¹ Інавації — як правило, несподіване відкриття Інакшого. Це не технологія, вона є завжди невчасною і недоречною. Треба розуміти, що не все нове — Інакше, але все Інакше — нове, яке породжує цілий ряд наступних інавацій. Для появи інавацій необхідна солідаризація без домінації, тобто деліберативний процес.

² Модернізаційний курс полягає у відновленні нормального, людського життя, встановленні широких свобод і втіленні безлічі прогресивних інновацій та інавацій.

Правила участі
Умови участі

За довідками звертатися — Єлизавета Легута, 099 764 27 74, sr_poltava@ukr.net

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

     

ОрганізаториПолтавський обласний осередок ВМГО «Студентська республіка».
Літній цикл Студреспубліки-2021 відбувається за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України

Партнери: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації, департамент культури, молоді та сім’ї Полтавської міськради.
Інформаційні партнери: телеканал «Центральний».