Site icon Студреспубліка

«Перша Леді»: в пошуках формули краси

Чим особливий конкурс краси особистості «Перша Леді»? Зокрема і тим, що враховує не лише естетичну складову учасниць із різних регіонів і вишів України, але й інтелектуальну, активістську, творчу. Найкрасивішою студенткою України, яка виборола корону «Першої Леді Студреспубліки-2020/2021», стала полтавчанка Ілона Влох.

Синергія громадянської відповідальності, розуму та краси — це про фінал ХХІІ Студреспубліки на березі Чорного моря, у Скадовську, на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості», в рамках церемонії урочистого закриття якого і відбувся конкурс*. Коли дуже багато працюєш, то обов’язково досягаєш мети: минулого року ти — «Перша Леді глядацьких симпатій», а цього — володарка головної стрічки. Заповітні мрії збуваються на Студреспубліці! Подробиці — в статті.

«Перша Леді» — єдиний в Україні загальнонаціональний конкурс краси особистості. Вже 15-й раз відбулася півфінальна частина конкурсу за участі дівчат, які є володарками регіональних титулів «Перша Леді» або були спеціальним чином відібрані. Основною метою конкурсу є не лише визначення найгарнішої студентки країни, а й поштовх, сприяння переможниці в професійному й особистісному розвиткові. Важливо — дівчата повинні бути не лише естетично красивими, але й розумними та соціально-активними. Саме тому, це не просто конкурс краси, а краси особистості.

Підготовка, як завжди, розпочалась ще з проведення регіональних етапів, кожна красуня готувала соціальний проєкт, який вона представлятиме. Під час фіналу Студреспубліки (22‒25 серпня 2020р.) учасниці кожного дня вчили дефіле, займалися хореографією — самовіддано репетирували на височезних підборах під палаючим сонцем — та відзнялися у пляжній фотосесії.

За день до, власне, конкурсу, відбулося pre-party, під час якої дівчата презентували свої соціальні проєкти та дарували журі подарунки, які розкривають особливості регіону, котрий вони представляють. Соціальні проєкти стосувалися виступів вокально-естрадного колективу для військових пенсіонерів і дитбудинків, танцювальних занять із дітками, правової просвіти, боротьби з аб’юзом.

Додатково конкурсантки мали можливість взяти участь у насиченій мульти-фестивальній частині, дискутувати з учасниками/цями й експерт(к)ами фіналу Студреспубліки на тему прогресу та ролі нового покоління у справі модернізації України в рамках факультативів і подій оргдіяльнісної гри.

Під час самого конкурсу учасниці розкрили свій потенціал на повну, подарувавши справжнє видовище. Учасниці дефілювали у бомбезних республіканських футболках, далі — був вихід у купальниках і яскравих парео, а на завершення показали витончені образи у вечірніх сукнях.

До складу журі входили:

Переможну корону та стрічку «Перша Леді Студреспубліки-2020/2021» отримала 19-річна студентка Полтавської державної аграрної академії Ілона Влох.

Вітаємо переможницю і кожну учасницю конкурсу! Бажаємо ніколи не здаватися, за будь-яких обставин йти вперед з гордо піднятою головою, продовжувати займатися активною громадянською діяльністю, боротися за права жінок, невпинно розвивати себе у різних сферах і прославляти свій регіон та Україну. До зустрічі на суперфіналі «Першої Леді України» і, звісно, на фіналі ХХІІІ Студреспубліки-2021.

Висловлюємо щиру подяку за підготовку та проведення конкурсу голові оргкомітету, лідеру республіканців Павлу Вікнянському, співзасновнику ТМ «Перша Леді» Володимиру Заверусі, менеджерці та хореографці-постановниці конкурсу Христині Саріон, фотографу Максиму Тарківському.

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Пляжна фотосесія-2020

Аналітика гри-2020 
Фотогалерея 

*  *  *

ОрганізаториВМГО «Студентська республіка»
Партнери: Херсонська облдержадміністрація, Міністерство освіти і науки України, компанія JYSK, ПрАТ «Гравітон», видавництво «Саміт-книга», косметична компанія «БІОКОН», компанія Navigator, НДЛМ.
Інформаційні партнериTelegram-канал «Можливості», Koine.Community.