Site icon Студреспубліка

На старт, увага… Миколаївська Студреспубліка-2021!

14–16 серпня 2021р. у курорті Коблеве, в СОТ «Корабел», пройде Миколаївський обласний етап ХХІІІ Міжнародної програми «Студентська республіка» на тему «Інакша Миколаївщина — для Нової України». Ще є можливість взяти участь у головній молодіжній події Миколаївщини! Станьте частиною легенди! Долучайтеся, реєструйтеся!

Як стати учасником/цею, в яких суб-фестивалях можна випробувати свої вміння і водночас дуже круто провести час, а головне, що потрібно зробити, аби стати Студентським мером/кою або депутатом/кою Студентського магістрату Миколаївщини. Всі подробиці — в анонсі.

За останні роки було багато втрачено — й зараз Україна знаходиться в самому кінці європейських рейтингів. Не кажучи про прорив, а щоб хоча б відновити свої позиції, ми повинні докласти величезних надзусиль, оскільки саме Інакший підхід та плідна праця можуть допомогти нам у цьому. Нам — тим, хто здатен! Тому запрошуємо долучитися до Миколаївської Студреспубліки-2021*, щоб зробити максимально корисного для рідного краю та України. Цьогорічна тема: «Інакша Миколаївщина — для Нової України».  

 

 

 

 

 

На Миколаївській Студреспубліці-2021 студент(к)и та молодь житимуть у особливій країні — Студреспубліці, з власною грошовою одиницею, законодавством та правилами. І найголовніше, на учасників/ць чекатиме стратегічна (ОДГ-подібна гра), по закінченню якої проходитимуть вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Миколаївщини. Перемож(ни)ці представлятимуть наш регіон на фіналі Студреспубліки, який відбудеться 21–24 серпня у Лазурному, на херсонському узбережжі Чорного моря.

Крім того, активно провести час можна, взявши участь у мульти-фестивальній частині, зокрема, у таких суб-фестивалях: «Дебати»«Студентська Мафія», Інтелектуальні ігри, «Нічна туса», «Денна туса», спортивно-журналістський проєкт «Республікада» тощо.

Не забудьте пройти онлайн-реєстрацію або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту:

Студреспубліка надає однакові можливості всім — беріть і використовуйте їх у спільноті таких самих яскравих, розумних, творчих, відповідальних і працьовитих людей. 

Welcome to Studrespublika-2021!

Детальна інформація — у представниці оргкомітету Миколаївської Студреспубліки-2021 Єлизавети Кольчинської, 099 292 36 92.

З приводу участі у фіналі Студреспубліки-2021Максим Караулов, 063 368 75 88; Єлизавета Кольчинська, 099 292 36 92 (дзвонити — після 19:00, до — Telegram, Viber).

Миколаівська Студреспубліка відбувається за підтримки управління молодіжної політики Миколаївської міськради й НУК ім. адм. Макарова, а весь Літній цикл Студреспубліки-2021 — за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів