Site icon Студреспубліка

Сила — в єдності, добрі та вольні

Ось і завершився Рівненський етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018». 4-7 липня 2018р. рівнян(к)и енергійно мультифестили та дискутували над тим, як досягти прогресу та миру на Рівненщині. Звання Студентської мерки цьогоріч виборола відома активістка Лусіне Арутюнян.

Серед більше ніж півсотні учасників/ць велася запекла боротьба за звання депутатів/ок Студентського магістрату, переможцями було обрано найактивніших, інтелектуальних та яскравих представників/ць Рівненської області. Кого саме та як у цілому пройшла Рівненська Студреспубліка – далі.

Усі 4 дні Рівненської Студрепубліки були максимально насиченими, програма була різноманітна і вдало доповнювала оргдіяльнісну гра на тему: «Як досягти прогресу та миру на Рівненщині» тренінгами, лекціями від експертів і гостей мульти-фестивалю. Також республіканці мали нагоду спробувати свої сили й у різноманітних суб-фестивалях.

 

 

 

 

 

Запрошені гості підсилили надважливу для Рівненщини тему ОДГ лекціями і тренінгами на актуальні, практичні, а моментами навіть дуже пікантні теми. Викладач кафедри вікової психології Рівненського державного гуманітарного університету Віктор Одолінський презентував тему: «Агресія та агресивність як крок до незалежності»; сімейний психолог, сексолог, психотерапевт Анатолій Вовк провів тренінг: «Секс і політика»; громадська активістка, депутатка Студентського парламенту України-2015/2016 Анастасія Карпова поділилася досвідом із теми: «Публічний виступ і його особливості»; психолог, мотиваційний спікер, консультант у сфері психології впливу Віктор Панасюк виступав по темі: «Комунікація як засіб досягнення цілей. Техніки ведення перемовин».

 

 

 

 

 

 

Звання Студентської мерки Рівненщини-2018/2019 цьогоріч виборола Лусіне Арутюнян, студентка Рівненського державного гуманітарного університету. До склад Студентського магістрату увійшли:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щодо мульти-фестивальної частини Студреспубліки, то з присутніх сформувалось 3 команди: «ЖБ (железобетон)», «Хтиві дідусі» й «Алладін». Серед них був проведено турнір зі «Студентської Мафії», «Дебатів», «Квест-фестиваль», «Денна туса», «Нічна туса», читання поезії, спортивні ігри (волейбол, футбол), у вільний час організатор(к)и разом із учасниками/цями грали у фрізбі, лото, геометрію уяви, бадмінтон тощо. Ніч із 6 на 7 липня республіканці Рівного святкували Івана Купала, стрибали через багаття, співали купальські пісні.  

 

 

 

 

 

Вже наприкінці серпня, до Дня Незалежності, ціла рівненська делегація вирушить у незабутню подорож до моря – на фінал ювілейної ХХ Студреспубліки. Долучайтеся! Таке свято більше не повториться!..