Site icon Студреспубліка

Прагнемо від молодого Президента взаємності!

14 лютого 2020р. під будівлею Офісу Президента України до Дня св. Валентина у Києві, як і по всій Україні — у центрах міст і у вишах, відбулася республіканська акція «Стіна кохання», під час якої активіст(к)и повторно (адже на перше звернення реакції немає) передали колективне звернення Президенту України від десятків всеукраїнських молодіжних і дитячих громадських організацій, а також символічну книжку-подарунок.

Як пройшла головна «Стіна кохання» на Банковій (і чому саме там вона цього разу була розташована), а також «стіни» у київських вишах у матеріалі нижче.

Найбільше в Україні об’єднання всеукраїнських молодіжних і дитячих громадських організацій «Український молодіжний форум», Студреспубліка й інші організації щиро прагнуть від молодого Президента взаємності! Хоча б у день всіх закоханих. Бо за нього проголосувала переважна більшість молоді.

У колективному зверненні лідер(к)и інститутів громадянського суспільства просять навести ЛАД у державній молодіжній політиці, припинити жахливий ДЕРИБАН, пропаганду ненависті, звільнити з молодіжного міністерства всіх, хто довів державну молодіжну політику до краху і своїми діями та бездіяльністю сприяє масовій еміграції молоді, яка вже перетворилася на евакуацію. Невеличкий, але символічний ПОДАРУНОК — книгу великого українського інтелектуала, екс-учасника Партнерської ради Студреспубліки Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем», також передали Президенту.

 

Прибувши на місце проведення, ми побачили, що… чомусь раптом під будинком Офісу Президента зібралися для своєї акції й представники/ці однієї з радикально-правих політичних партій. Чому раптом? Бо за нашими джерелами, вони проінформували місцеву владу про проведення своєї акції лише в обід 14 лютого (а ми проінформували київську владу ще вночі).

Але ми ж за добро і позитив, тим більше у такий яскравий день, як свято закоханих, тож не образилися і спокійненько провели акцію і вітали перехожих зі святом.

Нам сказали, що Зеленський на момент 15:00, коли розпочалася акція, перебуває в Німеччині, тому до нас вийшов представник Офісу Президента, якому активіст(к)и передали колективне звернення та книгу-подарунок із закликом припинити знущання з молодіжної політики та громадянського суспільства.  


 

 

 

Нагадаємо, що незмінно, з 1998р., Студреспубліка проводить по всій Україні яскраву акцію «Стіна кохання». 14 лютого 2020р. на центральних площах міст, а також у багатьох вишах країни республіканці розмістили виготовлені власноруч нашими волонтер(к)ами «Стіни кохання», де кожен мав можливість залишити привітання коханим, друзям і подругам, своєму місту, Україні та всьому Всесвіту. Поруч із «Стіною кохання» республіканці дарували святкові «валентинки».

Також у цей день «Стіна кохання» подарувала приємні емоції у вишах Києва, зокрема студентам і викладач(к)ам Київського політехнічного інституту ім. Ігоря Сікорського, Національного авіаційного університету, Київському університету ім. Бориса Грінченка.


Акція «Стіна кохання» — це ще один крок до реального, а не імітативного, як то робить влада, загальнонаціонального діалогу та пошуку взаєморозуміння, до щирого миру. А з приводу ганьби і катастрофи у молодіжній політиці — то чекаємо реакції наймолодшого Президента в нашій історії.

Любов – мир – прогрес