Site icon Студреспубліка

Полтавська Студреспубліка знову у звичному форматі, але з новими доповненнями!

-hb9vF2eeYsУ дивовижному місці – точці, де сходяться Полтавська, Дніпропетровська та Харківська області, на БВ «Оріль» у с. Ряське (Машівський р-н) 25-27 червня проходитиме Полтавська Студреспубліка. Цьогорічна тема: «Позитивні сценарії модернізації Полтави й області: роль громад і молоді».

Прочитавши анонс, ви дізнаєтесь коли, де і в якому форматі буде проходити XVIII за ліком регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка».

Студреспубліка глибоко переконана в тому, що майбутнє України за прогресивною, відповідальною, конструктивною молоддю і потужними громадами, а не за олігархами та популістами.

Проект базуватиметься на позитивному баченні майбутнього і розробці сценарію розвитку. Це не означає, що буде легко, адже більшість людей, на жаль, уявляють невтішними найближчі перспективи для України. Тому стратегічна гра буде у звичному форматі ОДГ із усе глибшим зануренням у тематику. Експертами виступлять провідні місцеві інтелектуали, а також запрошені гості з інших міст. Вільному мисленню і свіжості думок сприятиме чудова природа біля чистої річки Оріль.

 

Крім того, у програмі:

Для участі в Студреспубліці необхідно:

З питань участі у проекті звертатися до Олександра Єжова, заступника голови ПОО ВМГО «Студентська республіка», (099) 794-64-60.

Як проходила Полтавська Студреспубліка-2015