Site icon Студреспубліка

Марафон Студреспубліки: зупинка «Київська область» (оновлено)

14011956_587265824812033_1438166862_n11-13 серня 2017р. у м. Ірпінь на кар’єрі в районі СМУ відбудеться – Київська обласна Студреспубліка-2017. Тема цьогорічного мульти-фестивалю«Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Київщини». Якщо ти хочеш провести літо з користю для себе та рідного регіону, то чекаємо на тебе! Реєструйся, буде круто!

Активні, небайдужі, інтелектуальні, молоді громадяни, які вірять у позитивне майбутнє, не бояться працювати мізками, дискутувати, шукати непопсові шляхи вирішення складних питань, а потім ще й круто тусити – зустрінемося на Студреспубліці Київської області. 

На студентську молодь Київщини очікує неймовірно цікава оргдіяльнісна гра та незабутні суб-фести: «Квест-фестиваль»«Нічна туса» на березі озера, Фото-конкурс «Спалах емоцій», виставка здобутків і творчості студентів Аrt life, майстер-класи, спортивні змагання, у фіналі події — вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату Київщини.

Для участі необхідно пройти елементарну онлайн-реєстрацію:

А 13 серпня ви зможете стати свідком жіночої грації, чарівності, неповторності, які підкріплені ще й змістовними проектами під час Конкурсу краси особистості «Перша Леді Київщини».

Студреспубліка – це твій шанс випробувати себе, проявити всі свої шалені ідеї, при цьому дуже змістовно відпочити, а в результаті досягти корисних напрацювань для покращення майбутнього Київщини та країни в цілому. А тим, хто, раптом, провтикав Київську міську Студреспубліку, ще встигнути (до фіналу Студреспубліки-2017 на морі) взяти участь в обласній. Буде круто!

Деталі дізнавайтеся у регіональної співкоординаторки Тетяни Лаговської, 097 576 35 21.