Site icon Студреспубліка

Столиця на хвилі прогресу – модернізуйся з нами!

6-7 липня 2019р. у Києві пройде ХХІ Київська Студреспубліка. Цьогоріч, як і більше 20 років поспіль, у Києві двіжуватиме Студреспубліка, де окрім драйвового відпочинку учасники/ці працюватимуть над темою: «Суб’єкт модернізації Києва — відповідальність Покоління». А в кульмінації продуктивної роботи обиратимуть Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату. Долучайтеся, аби побачити все на власні очі та взяти активну участь!

Детально про те, що відбуватиметься під час Київської Студреспубліки-2019 і як можна до неї долучитись, а головне, що потрібно зробити, аби бути обраним/ою — читайте нижче.

Тема цього року відображає наш багаж напрацювань за більше ніж 20 років щоденної невтомної роботи і шаленої волі до змін: «Суб’єкт модернізації Києва — відповідальність Покоління». І це вже не шанс — це наше призначення і відповідальність!    

Київська Студреспубліка проходитиме в 2 паралельні процеси: для передусім активних і розумних — оргдіяльнісна гра, під час якої учасники/ці працюватимуть над інтелектуальними питаннями; а для передусім творчих і веселих — мульти-фестивальна частина, де практично нон-стоп тримати в тонусі учасників/ць будуть яскраві суб-фестивалі й змістовні факультативи. Центральною подією всієї Київської Студреспубліки стане обрання Студентського мера/ки і депутатів/ок Студентського магістрату столиці.

У рамках мульти-фестивалю крутезні активності, що відбуватимуться вдень і вночі: «Студентська Мафія», Фото-конкурс, Битва діджеїв («Нічна туса»), «Денна туса», «Республікада» (Турніри з пляжного футболу та волейболу, турнір із регбі) й багато іншого. А музичний суб-фест ‘Music Live Awards‘ готує нових «зірок» сцени — беріть участь і підтримуйте! На Київській Студреспубліці ви зможете подискутувати на факультативах у найкращих інтелектуалів/ок столиці та побувати на майстер-класі з ракетомоделювання, а ще — на різних воркшопах.


Протягом 2-х насичених днів ви без перебільшення зможете поєднати все: інтелектуальну роботу, розважальну тусовку та цікаві знайомства з купою дівчат і хлопців, а також насолодитесь справжнім відпочинком на природі, на березі Дніпра.

Найбільш розумні, творчі та сміливі молоді киян(к)и активно проходять онлайн-реєстрацію на Київську Студреспубліку – чекаємо і на вашу заявку.

Зустрічаємося 6-7 липня в ур. Десенка-Чорторий, берег річки, навпроти ТРЦ Sky Mall (пр-т генерала Ватутіна (Романа Шухевича) 2 «т»).

Детальна інформація — в голови оргкомітету Київської Студреспубліки Артема Ніколенка, 095 258 28 95.

Співорганізатори: УМАКО «Сузір’я»
Партнери: Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міськради (КМДА), ППОС НТУУ «КПІ» ім. Ігоря Сікорського, Африканська рада в Україні, «Екодія».