Site icon Студреспубліка

Хто не був на Студреспубліці, той не був студентом

Під таким гаслом уже 20-й рік поспіль відкриваються нові лідер(к)и, знову і знову загоряються очі у хлопців і дівчат, які відвідують Студреспубліку. Вони не просиджують штани під під’їздами і не поповнюють бюджет комп’ютерних залів, вони знають, як змістовно провести літо. Так сталося і цього року, коли пройшов Кіровоградський етап ХХ ювілейної Студреспубліки-2018 і запалив емоціями весь регіон.

Цілий рік кіровоградці з нетерпінням чекали на цю подію і зібралися заради вирішення головних проблем області: «Як досягнути прогресу та миру на Кіровоградщині». Дощ і багато інших факторів не стали на шляху провідної молоді Кіровоградщини. Як справжні бійці, 6-8 липня 2018р. на БВ «Динамо» в с. Обознівка 50 відчайдушних хлопців і дівчат зібрались заради участі у ювілейній Студреспубліці. Отже, про все що було цьогоріч — детальніше.

2018р. до організації та проведення долучились визначні студреспубліканці за всі часи проведення цього масштабного дійства, відомі сьогодні громадські діячі/ки та визначні люди області, які зіграли важливу роль в формуванні студреспубліканської спільноти Кіровоградщини. Цього року молодь Кропивницького й області працювала над вирішенням стратегічного важливого питання для всього регіону, а саме «Як досягти прогресу та миру на Кіровоградщині».

 

 

 

 

 

Кіровоградські республіканці найголовніший виклик майбутнього вбачають у незалежності Україні насамперед від транснаціональних корпорацій, адже саме вони заробляють на українському економічному потенціалі. Кіровоградська Студреспубліка розробила цілий план дій для досягнення миру та прогресу. Було сформовано 2 потужні команди: від найбільшого вишу області – Центральноукраїнського національного технічного університету та від молодих ентузіастів із Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права ім. М.П.Сая.

 

 

Представники/ці вишів обласного центру формували країну в країні, зі своїм урядом, валютою, державним устроєм і розважались. Окрім публічних дискусій, факультативів і майстер-класів було проведено декілька суб-фестивалів, а саме: інтелектуально-психологічну гру «Студентська Мафія»; «Нічну тусу»; «Денну тусу»; Фото-конкурс «Спалах емоцій».

Головну перемогу і звання Студентського мера Кіровоградщини-2018/2019 здобув студент Центральноукраїнського національного технічного університету Олександр Озеряний.

Новий склад Студентського магістрату Кіровоградської обл.: 

Тепер нова команда Студмагістрату разом зі Студентським мером має провести своє літо не на пляжах, а в активній підготовці до фіналу, який пройде 24-27 серпня, до речі, на узбережжі Чорного моря, аби команда Кіровоградщини на фіналі XX ювілейної Студреспубліки представила свій регіон достойно. Успіху, нових сил і наснаги!


Кіровоградська Студреспубліка-2018 проходила за підтримки Кіровоградської облдержадміністрації, управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА.