Site icon Студреспубліка

Кіровоградська Студреспубліка знову в строю

Студреспубліка глибоко переконана в тому, що майбутнє України за прогресивною, відповідальною, конструктивною молоддю і потужними громадами. 24-26 червня 2016р. Кіровоградська Студреспубліка проходитиме у с. Клинці, Кіровоградського району. Цьогорічна тема: «Позитивні сценарії модернізації Кіровограда й області: роль громад і молоді».

Подія базуватиметься на позитивному баченні майбутнього і розробці сценарію розвитку. Стратегічна гра буде у форматі ОДГ із усе глибшим зануренням у тематику. Також на вас очікують неймовірно активні та запальні суб-фестивалі. Всі деталі про мульти-фестиваль на Кіровоградщині читайте нижче.

Зустрічайте! У програмі Кіровоградської Студреспубліки: оргдіяльнісна гра на тему: «Позитивні сценарії модернізації Кіровограда й області: роль громад і молоді», вибори Студмера та депутатів Студентського магістрату.

А також: конкурс краси особистості «Перша Леді»; спортивно-журналістський проект «Республікада»; «Квест»; «Мафія»; «Денна туса»; «Нічна туса»; Інтелектуальні ігри; КВН; Фото-конкурс; семінари та тренінги (політологія, громадянські ініціативи, психологія); флешмоб; караоке; турнір із рибної ловлі на кубок Студреспубліки; турнір із настільного тенісу на кубок Студреспубліки.

Для участі в Студреспубліці необхідно пройти онлайн-реєстрацію:


Також кожен учасник повинен сплатити оргвнесок – 170 грн. (проїзд до місця проведення Студреспубліки, харчування, всі розваги); репостнути основні анонсні пости про Студреспубліку «ВКонтакті» і на Facebook.

З питань участі у проекті звертатися до лідера Студреспубліки в Кіровограді Віталія Слюсаренка, 066 19 29 904.