Site icon Студреспубліка

Харківська Студреспубліка незабаром

photo139875356_373837313Запрошуємо всю активну молодь Харкова й області взяти участь у регіональному етапі Студреспубліки, що проводитиметься 29-30 липня 2017р. у Фельдман Екопарк. Тема події: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Харківщини». Реєструйся, щоб узяти участь у легендарній тусі, де перетинаються дружба, змістовне дозвілля, майбутнє та розвиток.

Розміщення учасників буде проводитись у імпровізованому наметовому містечку Open Air Studrespublika Camp, де ти можеш знайти нових друзів, однодумців, а головне, зустріти цікавих людей, яким болить майбутнє рідного регіону і спільно з якими ти зможеш попрацювати над розвитком Харківщини. Подробиці — далі.

Харків називають містом студентів, тому ми, організатори, покладаємо великі надії на студентів Харкова та області. Майбутнє Харківського регіону за вами. Тож, годі дивитися мемасіки, гайда з нами, тут пізнавально, змістовно та ще й весело! Програма Студреспубліки ділиться на дві частини: інтелектуальну оргдіяльнісну гру та яскраву і запальну мульти-фестивальну частину («Квест-фестиваль»«Денна туса»«Нічна туса»Фото-конкурс «Спалах емоцій»).

Для участі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Якщо хочеш весело та з користю провести три дні літа у екопарку – тобі на Харківську Студреспубліку-2017. Бери з собою намет, друзів, гарний настрій і мерщій до нас! Обіцяємо, ти надовго запам’ятаєш цю подію.

За детальною інформацією звертайся до координаторки Харківської Студреспубліки Марії Корабельнікової, 099 922 32 00.