Site icon Студреспубліка

Харківська Студреспубліка — готові стати частиною історії? (оновлено)

Вітайте Харківську Студреспубліку — найголовнішу подію для молоді Слобожанщини. 16 серпня 2021р. о 17:00 у Харкові, в сквері біля кіноконцертної зали «Україна», пройде презентаційний (перший) етап ХХІІІ Студреспубліки, тема: «Інакша Харківщина — для Нової України». Маєте можливість зробити власний внесок у розвиток Харківщини і країни в цілому. Долучайтеся до нас! Реєструйтеся!

Харків — це молодіжна столиця України. Це місто, в якому вирує життя, де зосереджена чи не найбільша кількість активної та розумної молоді. На молодь часто покладають надію на велике Майбутнє країни, і на Студреспубліці* можна продемонструвати нашу спроможність. Як стати частиною історії — путівник в анонсі. 

Ми живемо у нелегкий, але дуже цікавий час: цифрова епоха, космічні програми, розвиток медицини, однак, це десь далеко, не поряд із нами. За останні роки було багато втрачено — й зараз Україна знаходиться в кінці рейтингів європейських рейтингів.

Не кажучи про прорив, а щоб хоча б відновити свої позиції, ми повинні докласти величезних надзусиль, оскільки саме Інакший підхід та плідна праця можуть допомогти нам у цьому. Тож запрошуємо долучитися до Харківської Студреспубліки-2021 (поки — до презентаційного етапу), щоб зробити максимально корисного для рідного краю та України. Цьогорічна тема: «Інакша Харківщина — для Нової України».  

Впродовж пів дня ми активно проводитимемо час: учасники/ці гратимуть в стратегічну гру, а також братимуть участь у динамічній мульти-фестивальній частині, відбудуться суб-фестивалі, зокрема, «Леся-фест», Настільні ігри, Фото-конкурс «Спалах емоцій»Інтелектуальні ігри. Звісно ж, поговоримо і про те, як пізніше втілюватимемо кульмінаційну частину Харківської Студреспубліки — обрання Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Харківщини.

Не забудьте пройти онлайн-реєстрацію або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту:

Студреспубліка — найдосвідченіша і ключова молодіжна програми Харківщини! Якщо ви не слаба(ч)ки, то вам — до нас!

Детальна інформація — у регіонального координатора Харківської Студреспубліки-2021 Дмитра Рогозного, 093 779 32 35.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Організатори: Харківська Студреспубліка відбувається за оргсприяння управління у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради, Молодіжної ради Харкова, а весь Літній цикл Студреспубліки-2021 — за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.