Site icon Студреспубліка

Харківська Студреспубліка: прийди і покажи свої вміння (оновлено)

Вдих — видих, відлік розпочато! До Харківської регіональної Студреспубліки залишилось зовсім небагато часу. 21-22 липня 2018р. уся активна молодь Харкова й області зможе взяти участь у регіональному етапі ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018». Подія проходитиме на базі «Колесо», що у Зміївському р-ні, на тему: «Як досягти прогресу та миру на Харківщині». Реєструйся!

Оновлена, з різними суб-фестами, з шаленими учасниками/цями, і головне із важливою темою ОДГ, яка дуже сприятиме розвитку регіону – саме такою буде Харківська Студреспубліка цього року. Всі деталі – нижче.

Під час Харківської регіоналки проходитиме оргдіяльнісна гра. Наприкінці події ти представлятимеш власний план розвитку Харківщини та напрацювання щодо того, як досягнути прогресу та миру в рідному регіоні. А далі ти зможеш балотуватися на головні студентські посади регіону – Студентського мера/ки чи депутата/ки Студентського магістрату.

Також візьмеш участь у «Битві вишів» (усе виключно полюбовно та по-сімейному), позмагаєшся за краще наметове містечко, провіриш свою спортивну форму й інтелектуальну хватку під час «Що? Де? Коли?».

І, звісно, ж у режимі nonstop відбуватиметься мульти-фестивальна частина: «Кубок КВН»«Квест-фест», Фото-конкурс «Спалах емоцій»«Денна туса», «Нічна туса», «Глоубел флешмоб», Music Live Awards, «Республікада».

Тож, не провтикай, збирай швиденько свою легендарну команду, пакуй валізи, обов’язково пройди онлайн-реєстрацію на сайті та до зустрічі на самій крутій і змістовній події регіону:

Досить писати пости у соцмережах, прийди і покажи свої вміння й ідеї на Харківській Студреспубліці!

За детальною інформацією звертайся до координаторки Харківської Студреспубліки Марії Корабельнікової, 099 922 32 00.