Site icon Студреспубліка

Із Днем студента!

Павло Вікнянський«Вітаємо! Зважаючи на історію Дня студента, це — свято боротьби та спротиву. Нагадування, що ті, кому належить майбутнє, відповідальні далеко не лише за власні долі, а насамперед за тих, кому важко. Миру, розуму, витримки, віри в наші сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні! Не дозволяймо маніпулювати собою й інфантилізувати себе! Борімося — поборемо!»

Повний текст привітання з прекрасним святом — Днем студента від лідера республіканців України Павла Вікнянського — читайте далі.

Подруги та друзі, республіканці та республіканки!
З Днем студента!

Зважаючи на історію Дня студента, це — свято боротьби та спротиву. Нагадування, що ті, кому належить майбутнє і хто покликані (навіть зобов’язані!) змінювати, інноватувати світ, — відповідальні далеко не лише за власні долі, а насамперед за тих, кому важко в наших деградантських реаліях, обтяжених суперкризою та пандемією. Як заповідав великий Іван Франко: «Кожний думай, що на тобі мілійонів стан стоїть, що за долю мілійонів мусиш дати ти одвіт»!

Прогрес — це справа, яка до снаги вільним, добрим, вольовим, творчим, розумним і здатним до солідарності. А Революція, як відомо, — «фішка» молодих.

Студреспубліка практично чверть століття працює зі студентством і для студентства. За ці роки ми провели сотні корисних проєктів і наймасштабніших у країні програм — через наші активності пройшли сотні тисяч небайдужих. Місія республіканців надзвичайно відповідальна — МУСИМО ВРЯТУВАТИ УКРАЇНУ від бідності, цинізму, егоїзму, суцільного інфантилізму, лінощів і тупості, розбрату й ненависті, від зовнішніх неприятелів й апатії.

Спільно. Наперекір всьому і вся.

Час однозначно довів, що ніхто, крім нас, не здатен здійснити інноваційний проривмодернізацію України, щоб увійти до топ-20 найбільш розвинених країн світу, щоб повернути перспективи людству.

Для Інакших України та світу потрібні не пусті балачки з екранів і трибун, а максимальна відповідальність і НАДЗУСИЛЛЯ.

Щоденно боремося, вирішуємо складні завдання і вас закликаємо ще активніше долучатися. Солідаризуймося задля реалізації наших спільних цілей, заради народу України!

Вітаємо зі святом! Миру, розуму, витримки, віри в наші сили, реалізації знань і вмінь, тут, у нашій рідній, найкращій у світі Україні! Не дозволяймо маніпулювати собою й інфантилізувати себе! Борімося — поборемо!

Слава Республіці! Прогрес переможе!

З пошаною, від імені всієї команди республіканців і республіканок,

лідер республіканців України
Павло Вікнянський