Site icon Студреспубліка

«Студреспубліка Dnepr Style»: 20 років перші

28-30 червня 2018р. на Монастирському острові в м. Дніпро пройде регіональний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018» на тему: «Як досягти прогресу та миру на Дніпропетровщині». Ти і твої друзі повинні провести ці дні на головній регіональній події літа серед найбільш активної молоді регіону! Реєструйся!

«Студреспубліка Dnepr Style-2018» відома назва кожній молодій людині регіону. Бо вже 20 років майбутнє області і міста твориться на цьому мульти-фестивалі, а ще учасники/ці обирають студентську владу, яка зможе втілювати напрацьовані ідеї в реальність. Що на вас очікує цього року – читайте в офіційному анонсі події.

У рамках мульти-фестивалю створюється імпровізоване місто-«держава» з власними законами, економікою та політикою. Таким чином на базі маленького студентського містечка створюються всі умови для побудови ідеальної молодіжної «держави», адже за час Студреспубліки перед учасниками/цями стоять цілком реальні проблеми, які потрібно розібрати та вирішити для комфортного життя як своїх співгромадян-республіканців, так і для всього регіону в майбутньому. Фінальним акордом мульти-фестивалю є обрання Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студмагістрату, які й представлять область на всеукраїнському ювійлейному фіналі, який традиційно пройде до Дня Незалежності 24-27 серпня на узбережжі моря.

За 3 дні на території Студреспубліки у Дніпрі проходитимуть безліч суб-фестивалів, серед яких конкурс краси особистості «Перша Леді», «Дебати», «Нічна туса», «Глоубел флешмоб». Також на тебе очікують спортивні змагання з футболу, волейболу, шахів та армреслінгу; Ярмарок; БУНТ (Большая Уборка Нашей Территории) та багато іншого.

У мульти-фестивалі планується участь понад 1 000 осіб. Більша частина учасників/ниць – це студент(к)и обласних вишів, що приїжджають захищати честь своєї альма-матер, а також ми запрошуємо долучитися активну молодь, якій не байдуже майбутнє свого міста, області й країни. Для участі у Студреспубліці необхідно пройти обов’язкову і просту онлайн-реєстрацію на сайті:

Детальна інформація — у регіонального координатора Дніпропетровської Студреспубліки-2018 Микити Стецюка, 050 397 44 44.