Site icon Студреспубліка

Чернігівська Студреспубліка — зовсім незабаром! Ти з нами?

17–18 липня 2021р. у Чернігові, на території міського парку культури та відпочинку, відбудеться обласний етап ХХІІІ Студреспубліки, тема: «Інакша Чернігівщина — для Нової України». Наш регіон, наша країна потребує Інакших змін, зробимо їх нарешті реальністю! Геть безкінечні балачки, імітацію і надцинізм — це спільна робота, запрошуємо і вас. Реєструйтеся!

Інтелектуальна робота + насичена дозвіллєва активність: тільки на Студреспубліці це в гармонії доповнює один одного. Як і вам стати частинкою крутої двіжухи на Чернігівщині* — деталі в анонсі.

Чого тільки в Україні вже не пробували!.. Історичний аналіз і весь наш республіканський досвід дуже чітко показують, що для прогресу та справедливості потрібні трушні і дуже осмислені надзусилля. Отже, банальні рішення — це глухий кут. Саме тому запрошуємо долучитися до Чернігівської Студреспубліки-2021, зробимо максимально корисного для рідного краю. Цьогорічна тема: «Інакша Чернігівщина — для Нової України».

Протягом 2-х діб проведемо час активно та насичено: учасники/ці гратимуть в оргдіяльнісну гру, а для підзарядки та натхнення, братимуть участь у динамічній мульти-фестивальній частині (відбудуться суб-фестивалі: Дебати, «Студентська Мафія»«Глоубел флешмоб», Настільні ігри, «Фото-конкурс», «Квест-фестиваль» і багато інших крутих активностей). У кінці події будуть обрані нові Студентський/а мер(ка) та депутат(к)и Студентського магістрату Чернігівщини, які мусимуть захищати інтереси студентства протягом року, а спочатку представлятимуть честь регіону на всеукраїнському фіналі, що відбудеться 21–24 серпня на морі. Ну що, вперед?

 

 

 

Усі небайдужі — приєднуйтесь до Чернігівського етапу XXIII Міжнародної програми «Студентська республіка»! Поспішайте проходити онлайн-реєстрацію, або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту — залишилося зовсім мало часу, але ви ще точно встигаєте:

Студреспубліка надає однакові можливості всім — беріть і використовуйте їх у спільноті таких самих яскравих, розумних, творчих, відповідальних і працьовитих людей. Солідаризуймося!

Детальна інформація  у регіонального координатора Чернігівської Студреспубліки-2021 Івана Усова, 068 495 95 03. 

Чернігівська Студреспубліка відбувається за оргпідтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міськради та департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, а весь Літній цикл Студреспубліки-2021 — за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів