Site icon Студреспубліка

Чернівецька Студреспубліка: а ти з нами?

Друзі й подруги! Чудова новина! З 5 по 8 липня 2019р. відбудеться Чернівецький регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Ви готові забути про всю поточну марноту марнот і на декілька днів поринути в нереальну атмосферу з карпатським колоритом? Впевнені, що так! Тим більше, що тема Студреспубліки-2019: «Суб’єкт модернізації Буковини — відповідальність Покоління». Реєструйтеся! [+ відео] 

Цілих 4 доби студент(к)и житимуть у власній країні — Студреспубліці, зі своїм Студмером, власною грошовою одиницею і навіть законодавством. Де ж цього року проходитиме головна студентська подія Буковини, які приколи підготували організатор(к)и? Всі відповіді – нижче.

Приймає нас табір «Черемош» у м. Вижниця. Цього року на учасників/ць чекатимуть: оргдіяльнісна гра, виступи крутих буковинських спікерів/ок, 3 розважальні зони, 15 суб-фестивалів інтелектуального та спортивного характеру, а саме: конкурс краси особисті «Перша Леді», «Містер Студреспубліки», «Студентська Мафія», «Що? Де? Коли?», спортивні змагання, «Нічна туса», «Кубок КВН», Фото-конкурс «Спалах емоцій», Настільні ігри, «Глоубел флешмоб», Шведінг, Армреслінг, Пейнтбол. Ти можеш себе проявити у будь-якому конкурсі, привести свою команду до перемоги або ж стати новим Студентським мером/кою чи обратися до Студентського магістрату.

Ми обіцяємо драйв, тільки найкращі емоції та спогади, які залишаться з тобою надовго! А головне — нові знайомства! Програма передбачає феєричне відкриття, де відбудеться перший суб-фестиваль – «Глоубел флешмоб». Студент(к)и протягом 4-х днів матимуть змогу проживати в корпусах, а також у наметах. Сили та бадьорість забезпечить смачна їдальня табору.

Головне, пройдіть онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки та вже починайте готуватися до насиченої Чернівецької Студреспубліки:

Звісно, в центрі всього — оргдіяльнісна гра на тему: «Суб’єкт модернізації Буковини — відповідальність Покоління», на якій студент(к)и створять свою державу, самі вирішать за якими законами житиме Студреспубліка наступного року і матимуть змогу подискутувати на важливі теми сучасності та майбуття.

Детальна інформація — у регіональної координаторки Чернівецької Студреспубліки-2019 Наталії Костинюк, 098 623 96 20.

Чернівецька Студреспубліка проходить за підтримки Чернівецької міськради та ПрАТ «Гравітон».