Site icon Студреспубліка

Живи, грай, перемагай на Київській Студреспубліці! (оновлено)

У мальовничому куточку Києва вже у 18-й раз пройде незабутній Київський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Купа емоцій, інтелектуальна «накачка», суперові знайомства і найкрутіша колективна гра в життя окремої студентської країни – тобі гарантовані! Реєструйся!

Вважаєш себе прогресивним? Займаєшся пошуком себе, нових друзів, кльових вражень і сенсу свого життя? Тоді збирай команду однодумців і долучайся до Київської Студреспубліки-2016, тема якої: «Позитивні сценарії модернізації столиці: роль громад і молоді».

Чим цього літа будуть займатися студенти та молодь Києва?

Не тільки тим, про що ти подумав. Але ще й відпочивати, закохуватися, загартовуватися, спілкуватися, дружити, подорожувати… і при цьому зможуть реально допомогти розвитку рідного міста.

Що? Цьогоріч організатори запланували ще більше драйву, енергії та краси!

Де? В одному крутому місці 😉 Знаєш де? урочище Десенка-Чорторий, берег річки, навпроти ТРЦ Sky Mall.

Коли? 1-3 липня, а друга частина 7-9 липня 2016р.

На учасників чекає:

Тут є місце і для глибокої думки, запальних дискусій, ми проведемо безліч семінарів, факультативів і воркшопів для вирішення складних і болючих питань нашого міста.

Що на тебе чекає?

Студреспубліка — це живий організм, де кожен може спробувати себе в будь-якій ролі: власника або робітника компанії (держпідприємства), організатора або учасника суб-фестів, політика, громадського діяча чи законодавця, переможця чи побути в групі підтримки творця чи того, хто витворяє!

Наше студентське наметове містечко буде мати свої кордони, митницю, економіку, грошову одиницю, органи влади, закони, а учасники стануть громадянами й отримають власні паспорти. Кульмінацією будуть вибори студентської влади Києва. І до неї можеш увійти ти! Кожен кпішник, наушник, драгоманівець, шевченківець, могилянець, амушник, може хтось із НУБіПУ чи КНУБа, приклавши зусиль, досягне успіху!

Студентський мер і магістрат столиці, переможці всіх суб-фестів будуть нагороджені цінними подарунками від спонсорів на сцені.

Феєричний шоу-концерт стане завершенням мульти-фестивалю!

Хочеш узяти участь? Просто зареєструйся та слідкуй за інформацією на сайті чи в пабліку: «Київська Студреспубліка: ми переможемо!»


Висловлюємо подяку другу Київської Студреспубліки Богдану Гребенюку.