Site icon Студреспубліка

Житомирська Студреспубліка запрошує!

17 липня 2021р. у центрі Житомира, у дворі «Дому української культури» пройде обласний етап ХХІІІ Міжнародної програми «Студентська республіка»тема: «Інакша Житомирщина — для Нової України». Можливо, саме ти станеш наступним/ою Студмером/кою Житомирщини? Долучайся, реєструйся!

Студреспубліка — це насамперед про дорослішання, про відповідальність за спільне Майбутнє, про докладання щирих надзусиль, аби втілити стратегічну мету — входження України до топ-20 розвинутих країн світу. Молодь Житомирщини також докладає максимум зусиль, що й продемонструє під час регіональної Студреспубліки*. А от де саме все буде й інші подробиці — дивіться в анонсі.

Студреспубліка-2021 незабаром на Житомирщині! Навіщо? Щоб у форматі стратегічної (оргдіяльнісної) гри змоделювати своє студентське — якщо вийде, то дуже креативне і розумне — місто-«державу» з власною грошовою одиницею, законодавством, паспортом, правилами. Та, звичайно ж, обрати Студмера/ку та депутатів/ок Студмагістрату Житомирщини на наступний рік. А ще ми разом попрацюємо, якою ж повинна бути «Інакша Житомирщина — для Нової України».

Саме в тебе є шанс стати історією. Зараз «Студентської республіки», вже завтра України, а післязавтра — людства! Ми ті, хто робить кардинальні зміни!

Поспішаймо проходити онлайн-реєстрацію або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту:

Не пропусти головну молодіжну подію літа на Житомирщині!

Детальна інформація у регіональної координаторки Житомирської Студреспубліки-2021 Катерини Гарічевої, 098 986 80 24. 

Житомирська Студреспубліка відбувається за оргпідтримки Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, а весь Літній цикл Студреспубліки-2021 за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів