Site icon Студреспубліка

Запорізька Студреспубліка запрошує на «регіоналку»

11 серпня 2018р. у Запоріжжі, у Парку відпочинку «Дубовий Гай» відбудеться Запорізький етап ХХ ювілейної Студреспубліки-2018. Ми на вас чекаємо! Улюблена «Студентська республіка» відчиняє свої двері. Тема — «Як досягти прогресу і миру на Запоріжжі». Реєструйтеся скоріше!

Якщо сумували за «регіоналкою» і маєте багато енергії та ідей, які можна втілити для позитивних змін, якщо хочете поспілкуватися з однодум(и)цями та відчути інтелектуально-розважальний драйв, тоді все кидайте і читайте про те, коли і де саме пройде довгоочікувана Запорізька Студреспубліка і як туди потрапити.

20 років поспіль молоді й енергійні учасники/ці розвивались у Студреспубліці, ставали політик(ес)ами, громадськими діяч(к)ами, активними і небайдужими громадян(к)ами. І цього року знову збереться найактивніша молодь області, яка вміє або вчиться вільно мислити щодо майбутнього нашого регіону та країни, аби попрацювати над темою: «Як досягти прогресу і миру на Запоріжжі».

Учасники/ці проведуть насичену добу в центральному парку міста. За цей короткий, але неймовірно насичений час – кожен зможе висловити свою думку, поділитись нею з іншими, почути інтелектуальну, якісну критику.

Одним із основних підсумків є обрання нового Студентського мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Запоріжжя на основі реальних програм та ідей.

Окрім стратегічної гри протягом цього часу буде проведено і низку класних суб-фестивалів: «Кубок КВН», «Студентська Мафія», Фото-конкурс «Спалах емоцій»«Нічна туса», спортивні змагання, різноманітні флешмоби й ін.

І не забудьте пройти онлайн-реєстрацію, щоб отримати паспорт громадянина Студреспубліки й мати вільний вхід на територію студентської міні-«держави»:

Отже, зустрінемося 11 серпня у Парку відпочинку «Дубовий Гай» о 09:00.

Детальна інформація — у регіональної координаторки Запорізької Студреспубліки-2018 Наталії Мурашковської, 099 171 09 49.