Site icon Студреспубліка

Цими вихідними рівненська молодь обере собі мера!

З 19 по 22 липня 2015р. у с. Олександрія відбудеться ключова подія літа — Рівненська Студреспубліка-2015. «Створіть «Програму модернізації Рівненщини!», — закликають організатори та запрошують долучитися до Студреспубліки. На вас чекають море драйву, емоцій, справжня дружба, веселі компанії, новий досвід і знання!

Настав час проведення Рівненської Студреспубліки. Цей край славиться своїми республіканськими традиціями, мав своїх депутатів Студентського парламенту України, і не один раз. Найкращі з нових молодих лідерів отримують нову путівку в життя — можуть стати Студентським мером і депутатами Студентського магістрату.

Організатори регіонального етапу мульти-фестивалю «Студентська республіка-2015» повідомляють, що це подія, де ви зможете побудувати своє власне студентське місто, спробувати себе у ролі власника фірми чи компанії, позмагатися у політичній грі, а може навіть станете Студентським мером чи депутатом Студентського магістрату.

Програма 3-х днів складається з різноманітних суб-фестивалів:
— конкурси краси «Перша Леді» та «Містер Студреспубліки»,
— «Битва кілерів»,
— тренінги, семінари;
— Інтелектуальні ігри: «Що?Де?Коли?»,
— тематичні вечірки та церемонії одруження.

А також:

«Студреспубліка – це море драйву, емоцій, справжня дружба, веселі компанії, новий досвід і знання! Це вже не перша Студреспубліка, яку ми проводимо на Рівненщині. За ці роки нам вдалося залучити декілька сотень креативних хлопців і дівчат. Тож, не пропусти Рівненську регіональну «Студентську республіку-2015». Створи свою країну мрій», – розповідає організатор мульти-фестивалю у Рівному Олександр Кужель.

Місце проведення: табір «Сигнал», с. Олександрія, Рівненська обл.

Обов’язкова онлайн-реєстрація на сайті Студреспубліки:

Створи країну своїх мрій!