Site icon Студреспубліка

Як мистецтвом допомогти Україні?

Студреспубліка як майданчик для новаторів/ок дає унікальну можливість ризикнути і на фіналі XXIII Студреспубліки (на тему «Інакша Україна — для Нового світу») створити таке, що ще ніколи ніхто ніде не споглядав. Креативте в арті, дизайні та моді! Звісно, з соціальним навантаженням. Щоб це допомагало Україні й нашим людям! Беріть участь у «Татлін-фесті» й «Екстер-фесті»!

2124 серпня 2021р. у Лазурному, на самому узбережжі Чорного моря, відбудеться фінал Студреспубліки-2021*. Окрім оргдіяльнісної гри, в рамках моделювання життя в унікальній квазідержаві «Студентській республіці» на учасників/ць чекає ціла низка творчих суб-фестів. Як долучитися та детальніше про деякі круті арт-конкурси (зокрема і крутий спецконкурс від БІОКОН) — нижче.

«Татлін-фест»

«Татлін-фест» — суб-фестиваль імені великого українського художника, реформатора мистецтва Володимира Татліна; це подія творчості та натхнення, де креатор(к)и створюватимуть арт прямо на фіналі Студреспубліки. Конкурс проходить у 3-х номінаціях: пленер, графіті та спецконкурс від БІОКОН (із цінними призами). Долучайтеся!

 

 

 

 

 

 

Творіть Інакшу Україну, змінюйте, інноватуйте все: і системною оргдією, і «легким поштовхом крила метелика» — вашою мистецькою дією!

«Екстер-фест»

Суб-фестиваль на фіналі Студреспубліки імені відомої на весь світ української дизайнерки Олександри Екстер — це платформа для творення нового прогресивного дизайну та моди.

«Екстер-фест» має тематику всієї Події Покоління — «Інакша Україна — для Нового світу» і має 2 складові: 1) дизайн одягу та 2) дизайн території, простору, середовища Студреспубліки.

 

 

 

 

 

Долучайтеся до «Татлін-фесту» й «Екстер-фесту»! Проходьте обов’язкову онлайн-реєстрації — або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту:

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Деталі — у кураторки «Татлін-фесту» й «Екстер-фесту» Анастасії Бридихіної, 095 1000 435, nasty.bruduhina@gmail.com  

Як проходив «Татлін-фест» на фіналі Студреспубліки-2020 
Як проходив «Екстер-фест» на фіналі Студреспубліки-2020