Site icon Студреспубліка

Студреспублiка у Запорiжжі змушувала молодь думати

Запорізька Студреспубліка-201619 червня 2016р. вiдбувся Запорізький етап Міжнародної програми «Студентська республiки», котрий зiбрав студентiв з 8 вишів та дав можливicть продуктивно провести час активному студентству та помислити над «Позитивними сценаріями модернізації Запоріжжя: ролі громад і молоді».

Запорізька Студреспубліка разом зі своїми учасниками з року в рік працює над модернізацією власного регіону, покращенням життя молоді та студентства. Що було зроблено і на регіональній Студреспубліці-2016 дізнаєтеся з підсумкового матеріалу.

Лiтня спека не стала на завадi інтелектуальному мислення та бажанню модернізувати власний регіон жителям Запоріжжя. Близько сотні активних і цілеспрямованих студентів і молодих людей працювали над позитивними програмами модернізації Запоріжжя.

В перервах між написанням програми розвитку міста всі охочі мали змогу випробувати свої вміння в Інтелектуальних іграх і змаганнях. Також під час мульти-фестивалю пройшли: традицiйні змагання з футболу, волейболу, твiстеру. На завершення майстер-класи вiд нової полiцiї були дуже змicтовними та пiзнавальними.

 

 

 

 

Запорізьку Студреспубліку відвідав один із лідерів Студреспубліки Олександр Щерба, який весь день консультував учасників, допомагав їм працювати та шукати правильні і змістовні шляхи модернізації регіону, а вкінці дня взяв участь у підсумкових дебатах гравців.

У підсумку прогресивно мисляча молода еліта регіону обрала нового Студентського мера, яким став студент-біолог Запорізького національного університету Андрій Абліцов. Вітаємо кращого з кращих і бажаємо реалізувати напрацьовану програму. До Студентського магістрату Запоріжжя увійшли: