Site icon Студреспубліка

Студреспубліка супергероїв у Запоріжжі

Запорізька Студреспубліка

ПечатьВже завтра, 19 червня 2016р., парк відпочинку «Дубовий Гай» стане місцем зустрічі студентської молоді Запорізької області. Адже там відбудеться головна подія літа – Запорізька Студреспубліка. Тема цього року: «Позитивні сценарії модернізації Запоріжжя: роль громад і молоді».

Чому Студреспубліка головна подія літа? Що очікує на учасників у Запоріжжі? Які сюрпризи для вас готує команда організаторів? Про це ви дізнаєтеся лише з цього анонсу.

Як і щороку організатори Запорізької Студреспубліки готують для студентів і молоді регіону найінтелектуальнішу, найкращу та саму запальну події літа. На вас очікуватиме насичений день, який складатиметься з оргдіяльнісної гри на тему: «Позитивні сценарії модернізації Запоріжжя: роль громад і молоді», традиційних суб-фестивалів та особливих конкурсів від організаторів (про які ви дізнаєтеся вже під час самої події).

Прогресивна і думаюча молодь матиме змогу проявити себе та розробити позитивний план модернізації для Запорізького регіону. Активні республіканці зможуть позмагатися у силі, спритності, хитрощах і креативності під час «Квест-фестивалю», «Студентської Мафії», «Фото-конкурсу», «Нічної туси» та багатьох інших активностях.

Для цього вам необхідно лише пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

… ну, і, звісно, з позитивним настроєм, налаштуванням на плідну роботу та неймовірний відпочинок прийти завтра на Запорізьку Студреспубліку. Чекаємо на тебе з 10.00!