Site icon Студреспубліка

Задача – не проґавити шанс на модернізацію

The Aim is not to Lose a Chance for Modernization (en)

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

Третє десятиліття наполегливої праці, десятки проектів кожен рік, сотні тисяч учасників/ць Студреспубліки – це унікальна база для якісно нової фази розвитку. До України у топ-20 розвинених країн світу, нашої стратегічної мети, ще далеко – але ніхто не казав, що буде просто. На 21-й рік Міжнародної програми «Студентська республіка» акумулюємо всі інтелектуально-практичні напрацювання, збираємо молодих активістів/ок, студентів/ок, інтелектуалів/ок, бо маємо невиконаний обов’язок щодо України. Тому тема-2019: «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління». Долучайтеся до регіональних етапів!

Де і коли відбудуться Студреспубліки в кожному (а значить і вашому) регіоні України? Як стати учасником/цею? Які знання, досвід та емоції ви отримаєте, взявши участь у «регіоналці»? Чому Студреспубліка точно стате головною подією вашого літа? А ще деталі ОДГ і суб-фестів, новини про концептуально оновлений фінал ХХІ Студреспубліки на морі та фірмові аватарки – в офіційному анонсі.

ХХI Міжнародна програма «Студентська республіка» – найбільша подія для українського студентства, яка збирає максимальну кількість молодих лідерів/ок, прогресивних експертів/ок і думаючих громадян/ок із усієї України та з-за кордону. Стартували Студреспубліки по всій країні: не проґавте у своєму регіоні, є можливість долучитися до будь-якої «регіоналки» країни.

Графік проведення та контакти регіональних координаторів/ок Студреспубліки

Спочатку чесні та неупереджені оцінки: час спроб і помилок дорого коштував нашому народу. Звідки ж брати системні, соціально-відповідальні рішення?

Синергія цього – те, чого критично не вистачає в Україні, щоб вирватися від «пропащої сили» і деградації. Все це є у Студреспубліки! Але яким чином це грамотно організувати, простратегувати і зробити так, щоби дійсно інтелектуально-креативне Покоління Республіки вперше за віки проявилося у потужному/их суб’єкті/ах модернізації – розбиратимемо під час регіональних, а згодом й фінального етапів програми.

Тема цього року відображає наш багаж напрацювань за більше ніж 20 років щоденної невтомної роботи і шаленої волі до змін: «Суб’єкт модернізації [вашого регіону] — відповідальність Покоління». І це вже не шанс – це наше призначення і відповідальність!

Нагадаємо, що модернізаційний курс полягає у відновленні нормального, людського життя, встановленні широких свобод і втіленні безлічі прогресивних інновацій.

Долучайтеся, попередньо пройшовши обов’язкову онлайн-реєстрацію:

В основі Студреспубліки проведення оргдіяльнісної гри, по закінченню якої проходитимуть вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату. Ну, і звісно, для вас – величезна кількість суб-фестівконкурс краси особистості «Перша Леді»«Квест-фест»«Студентська Мафія»«Нічна туса»Фестиваль аматорського відео, Фото-конкурс «Спалах емоцій»«Денна туса»«Містер Студреспубліки», «Кубок КВН», «Леся-фест» і багато інших яскравих активностей. 

У рамках ОДГ в унікальному дискусійно-змагальному форматі ви безпосередньо зможете запропонувати власну позицію, як зробити так, аби ви, всі ми, Студреспубліка у вашому регіоні оформилися у ті/ой суб’єкт/и, який/і зможуть модернізувати ваш регіон. Допоможуть у цьому найкращі експерт(к)и, які проводитимуть факультативи (лекції, майстер-класи тощо).

Покоління Республіки збереться разом до Дня Незалежності України, 23-26 серпня, на узбережжі моря, під час кульмінації року – фіналу Студреспубліки-2019. Цьогорічна тема: «Суб’єкт модернізації відповідальність Покоління» потребує справжньої солідарності – акумуляції сил, знань, креативності, досвіду, вмінь і, головне, праці республіканців і республіканок усіх років. Окрім роботи над альтернативами розвитку України та світу під час фіналу з числа найрозумніших, найталановитіших і найактивніших має бути обрано Студентського/у президента/ку та депутатів/ок Студентського парламенту України.

Мульти-фестиваль, ядром якого є ОДГ, уже третє десятиліття вдосконалюється, аби бути відкритим майданчиком для діалогу, глибокої дискусії та надзвичайно цікавих активностей. Це українське ноу-хау – простір волі та рівності, сонячного настрою та дороговказ у майбутнє.

Студреспубліка надає однакові можливості всім – беріть і використовуйте їх у спільноті таких самих яскравих, розумних, творчих і працьовитих людей. Не провтикайте! Зустрінемося незабаром, на Студреспубліці-2019!

Положення про Студреспубліку-2019
Рекомендовані тексти

За довідками та фірмовими футболками-2019 звертатися: (044) 529 13 75, office@studrespublika.com 
Із питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

*  *  *

ОрганізаториВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Партнери: компанія JYSK, ПрАТ «Гравітон», косметична компанія «БІОКОН», видавництво «Саміт-книга», компанія Impression, НДЛМ.
Інформаційні партнери: телеканал OTV, Стильне радіо «Перець ФМ».

Аватарки й Інструкція зі встановлення аватарок