Site icon Студреспубліка

Освіта = нова індустріалізація

Education = New Industrialization (en)

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

Із року в рік її чекають, до неї готуються, на неї запрошують друзів та однокурсників, за звання переможця в ній готові не спати півтижня, і постійно думати, змагатися, доводити свою спроможність. Здогадалися, про що ми? Звісно, прийшов час улюблених регіональних етапів Студреспубліки-2017. Тема потужна, як раз для лідерської місії молоді в країні: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України». Долучайтеся!

В який день літа, в якому конкретному місці відбудеться Студреспубліка саме у твоєму регіоні? Як узяти участь? Що участь у «регіоналці» принесе конкретно кожному учаснику? А також подробиці ОДГ і суб-фестів, фірмові аватари – в офіційному анонсі.

ХІХ Міжнародна програма «Студентська республіка» — найбільша подія для українського студентства, яка збирає максимальну кількість молодих лідерів, прогресивних експертів і думаючих громадян із усієї України. Вже стартували Студреспубліки по всій країні: не проґав у своєму регіоні, а якщо маєш бажання – можеш поїхати на будь-яку «регіоналку», поділитися власним досвідом і неодмінно запозичити щось для модернізації рідного краю.

Графік проведення та контакти регіональних координаторів Студреспубліки

Тема мульти-фестивалю на регіональному рівні: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації [твого регіону]». Неякісна освіта на всіх рівнях, низький рівень випускників, непрофесійність викладачів, дрімуче обладнання та методики, жахлива матеріальна база, корупція й імітація реформ – такими банальностями описується стан освіти в Україні. Проте, логіка змістовних активностей Студреспубліки чітко доводить, що освіта – базовий елемент здійснення нової індустріалізації, яка, в свою чергу, є центральним ланцюгом модернізації України.

Кому до снаги це? Республіканці переконані, що окрім молоді в союзі з мудрими експертами навернути Україну на шлях поступу, до топ-20 найбільш розвинутих за рівнем життя громадян країн світу немає кому. Хто тільки вже не пробував – але ж результати очевидні. Отже, прогресистам прийдеться брати на себе відповідальність за серйозну інтелектуальну, вперту, фізично важку, але й надзвичайно цікаву колективну працю. Прийдеться гризти землю під ногами. Інакше – продовження деградації, депопуляції, зубожіння, кінцеве перетворення у несамостійну та закривавлену периферію розвинутого світу.

Якщо ти бачиш себе в креативній і сміливій команді модернізаторів-рятівників, розпочни свій великий шлях із регіональної Студреспубліки-2017. Для цього не провтикай і пройди просту онлайн-реєстрацію на офіційному сайті Студреспубліки.

Обов’язкову онлайн-реєстрацію для участі проходь тут

В основі Студреспубліки — проведення оргдіяльнісної гри, по закінченню якої проходитимуть вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Ну, а ще ти зможеш взяти участь у купі улюблених суб-фестів: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Квест-фест», «Мафія», «Нічна туса», Фестиваль аматорського відео, Фото-конкурс «Спалах емоцій», «Денна туса», «Містер Студреспубліки» та безлічі інших яскравих активностей.

У рамках ОДГ в унікальному дискусійно-змагальному форматі ти безпосередньо зможеш долучитися до напрацювання конкретних пропозицій щодо кардинального вдосконалення освіти з метою здійснення нової індустріалізації у своєму регіоні. Допоможуть у цьому найкращі експерти, які проводитимуть факультативи (лекції, майстер-класи тощо).

Апофеозом стане фінал Студреспубліки-2017, який проходитиме традиційно до Дня незалежності України на узбережжі моря. Головна громадська молодіжна подія країни збирає близько 1000 молодих й амбітних активістів, готових самовдосконалюватися, руйнувати стереотипи та творити позитивне майбутнє. Тема фіналу: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України». Там із числа найрозумніших і найталановитіших мають обрати Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України.

Мульти-фестиваль, ядром якого є оргдіяльнісна гра, вже протягом 19 років є відкритим майданчиком для діалогу, глибокої дискусії та надзвичайно цікавих активностей. Це українське ноу-хау – простір волі, сонячного настрою та дороговказом у майбутнє.

Ми віримо в модернізовану Україну, ми живемо та працюємо заради цього! До зустрічі на Студреспубліці-2017!

Положення про Студреспубліку-2017

За довідками та фірмовими футболками-2017 звертатися: (044) 529-13-75, office@studrespublika.com.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

*  *  *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.
Партнери: компанія Impression, компанія Logitech, Sendpulse, косметична компанія «БІОКОН», видавництво «Саміт-книга», НДЛМ.
Інформаційні партнери: телеканал OTV, Стильне радіо «Перець ФМ», журнал «Я Студент».

Аватарки й Інструкція з установлення аватарок