Site icon Студреспубліка

Вона наступає… Це Студреспубліка-2015


Она наступает… Это Студреспублика-2015 (рус)
It Comes… It is Studrespublika-2015 (en)

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

Справи, проблеми, екзамени, випускні – це все відходить на другий план, коли приходить «Студентська республіка». Якщо ти молодий і енергійний, прагнеш більшого для себе та країни, хочеш спробувати щось нове та познайомитися з цікавими друзями, тоді двері Студреспубліки відкриваються саме для тебе. Тема цього року актуальна та відповідальна: «Програма модернізації України». Долучайся! [+ відео]

Чому на регіональні етапи Студреспубліки чекають всі прогресивні громадяни, чому їх тема присвячена модернізації, де і коли відбуватимуться «регіоналки», і чому саме ти повинен стати учасником Студреспубліки — читай нижче і роби правильний вибір.

Міжнародна програма «Студентська республіка» — найбільший захід для українського студентства, яке збирає максимальну кількість молодих лідерів із усієї України. Просто зараз захід проходить по всій Україні: не пропусти і в своєму регіоні.

Графік проведення та контакти регіональних координаторів Студреспубліки

Темою мульти-фестиваля на регіональному рівні є «Програма модернізації твого регіону». Досить можновладцям і демагогам лише сваритися та нескінченно обіцяти! Якщо вони не здатні піклуватися про українців, ми зробимо це замість них. Про модернізацію потрібно не просто почати говорити, а, нарешті, її втілювати. І саме республіканці готові взятися за цю відповідальну місію. Молоді активісти у союзі з найкращими експертами здатні змінити все! 

Тема цього року є дуже практичною: мінімум популізму, максимум роботи, мінімум обіцянок-цяцянок, максимум конкретних, але амбітних планів і програм. Ми охопимо всю Україну, прийдемо в кожен регіон, щоб писати Програму модернізації саме для нього. 

Але нам не впоратися без твоєї допомоги. Якщо ти сміливий, не боїшся мріяти, готовий до реальної роботи, є відповідальним, маєш знання, а головне бажання, прагнеш стати частиною найкрутішої команди модернізаторів, тоді ти повинен бути з нами! Ми шукаємо найкращих молодих людей країни, запрошуємо тебе долучитися до наших напрацювань і внести свою частку до Програми модернізації. 

Як долучитися до команди модернізаторів-учасників регіонального  етапу Студреспубліки? Елементарно — пройти онлайн-реєстрацію на офіційному сайті Студреспубліки. 

Обов’язкову онлайн-реєстрацію для участі проходь тут:

Цього року в основі Студреспубліки — проведення змістовної оргдіяльнісної гри, по закінченню якої повинні пройти вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Обов’язково проходитимуть улюблені суб-фестивалі для прогресивної молоді: конкурс краси особистості «Перша Леді», «Квест-фест», «Мафія», «Нічна туса», Фестиваль аматорського відео, Фото-конкурс, «Денна туса» та безліч цікавих і креативних активностей, які відбудуться лише за участі тебе і твоїх френдів.

А підсумком 3-місячного літнього дійства по всій Україні стане фінал Студреспубліки-2015, який проходитиме традиційно до Дня незалежності України на узбережжі Чорного моря. Наймасштабніше змістовно-дозвіллєве дійство країни, яке збирає близько 1000 молодих, амбітних, талановитих і прогресивних учасників. Тема фіналу Студреспубліки-2015: «Програма модернізації України». Саме там оберуть кращих із кращих, нову студентську владу – Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України.  

Мульти-фестиваль, в ядрі якого оргдіяльнісна гра за участю топових експертів, гідних представників істеблішменту, діячів мистецтва, як з України, так і з-за кордону — це єдиний у своєму роді, неповторний формат «Студентської республіки».

Отже… старт дано. Не пропусти подію, яка змінить твоє життя й життя твого регіону. Будь впевненим у своїх силах, прагни більшого, працюй змістовно, твори Програму модернізації разом зі Студреспублікою!

Положення про Студреспубліку-2015

Аватарки:

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

З організаційних питань: в.о. менеджера проектів Рєгіна Попова (095) 166 09 52, project@studrespublika.com

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.
Партнери: компанія Impression, компанія Kaspersky, компанія MSI, косметична компанія «БІОКОН», НДЛМ.

Інформаційні партнери: телеканал OTV, SPILNO.TV, Стильне радіо «Перець ФМ», газета «День», інтернет-телебачення Robinzon.tv.