Site icon Студреспубліка

Якщо рушій модернізації — мислення, то ми — його ритм!

Вже вдев’ятнадцяте відгриміла Студреспубліка, а на ній потужно всіх запалював Music Live Awards-2017. Виконавці з різних регіонів України з’їхалися не лише, аби позмагатися між собою, а щоб у підсумку злитися в спільному ритмі фіналу Студреспубліки! Адже тема цього року стосувалася всіх небайдужих людей: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України».

Як проходив наймасовіший Music Live Awards-2017, хто розривав публіку і хто виборов перемогу в інтернет-голосуванні та номінації за кращу соціальну композицію — в інфі нижче.

Наш двіж почався ще за місяць до фіналу Студреспубліки-2017, коли виконавці вперше забатлились через інтернет-голосування. І боротьба вийшла дійсно запеклою!

21 колектив/виконавець змагався за перемогу ще до старту! А саме TRUE FLAVA, «Еноты», «Сен-Тропе», 07:04 х Omaxydine x ВАШИХТОН, «Дневник Володьки», 044, Milk Bucket, ÜNAK, DEDoff, The Sound Age, «Купер», WINDMUSIC, GARVAS, Mon-T-Mor, «Онейроїд», JANINO, Monopolia, DK,Dance, Need some air, SkyBeat, «ЗлуНаЗло».

 

 

 

 

 

 

 

У підсумку, переможцями інтернет-голосування стали: І місце — бенд «Сен-Тропе» (Полтавщина) – 37,6%; ІІ місце — гурт DEDoff (Дніпропетровщина) — 22,1%; ІІІ місце — репер JANINO (Луганщина) — 16.8%.

А на самому суб-фесті вже запалювали найбільш драйвові та мотивовані учасники! Так, 25 серпня 20017р. виступ почався з налаштування на хвилю добра і радості, а також рок-акордів групи Milk Bucket. Після чого ми зробили поворот у сторону хіп-хопу і вже через кілька хвилин відривались під андеграундний реп із Волині від проекту «MиSлиWець». Після — всі слухали ржачні рифми пацанів із полтавського села – «Агробойс» – нова генерація соціального репу, послідовники «Сен-Тропе», напевно, то на Полтавщині гени такі.

 

 

 

 

 

Наступним запалював надію в серцях із патріотичним репом виконавець із Червонограду (Львівщина) – Kayuk. Далі перетинаємо всю країну та попадаємо до Сєверодонецьку, нас чекає харизматичний JANINO. А тепер повертаємось до Києва з виступом справжніх гангста-реперів TRUE FLAVA, які підняли народ своєю читкою з київських нетрів.

 

 

 

 

 

Справжніми вибухівкою стали переможці MLA-2016 – «Сен-Тропе» зі своєю саркастичною піснею «Бичка», про складні стосунки на селі. Завершились виступи легендарною для Студреспубліки групою з Дніпра DEDoff – із фінальною піснею «Прощай, Студрепа», що викликала сльози навіть у затятих республіканців!

 

 

 

 

 

 

Загалом переможцями стали «Сен-Тропе», а кубок за соціальну композицію розділили між собою DEDoff і JANINO.

 

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців і націлюємось на наступний рік запалити ще гучніше і ще соціальніше!

Прослухати і завантажити собі всі класні композиції можна тут і тут
Аналітика-2017