Site icon Студреспубліка

Рівненська Студреспубліка знову буде дивувати

SR-2017-ava3-5 серпня 2017р. у заміському клубі Beermudy club у с. Ходоси Рівненського р-ну відбудеться Рівненський етап Студреспубліки-2017. Цьогорічна тема є дуже важливою для майбутнього країни та молоді: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Рівненщини». Приєднуйтеся і ви до команди реформаторів і запропонуйте своє бачення розвитку рідного регіону.

Нарешті Рівненщина дочекалася головної літньої події. Регіональна Студреспубліка обіцяє зібрати найбільш активних і небайдужих студентів регіону для напрацювання змін і нових проектів для втілення на малій батьківщині. Долучайтеся і ви. Як це зробити — читай далі.

На вас чекають три дні інтелектуально насичених подій, а саме ОДГ-подібна гра, в кінці якої відбудуться вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Саме вони будуть представляти наш край на фіналі Студреспубліки, що пройде 24-27 серпня на березі Чорного моря, під Очаковом.

Окрім цього відбуватимуться цікаві та насичені суб-фестивалі: «Студентська Мафія», «Що? Де? Коли?», «Нічна туса».

Щоб стати учасником цих неймовірних активностей і можливо головним студентським переможцем у рідному регіоні, поспішайте пройти онлайн-реєстрацію та налаштуйся на три доби нон-стоп роботи.

З додаткових питань щодо участі звертатися до регіонального координатора Рівненської Студреспубліки Олексія Китюшка, 067 787 07 27.

Поспішайте і тоді саме ви зміните на краще Рівненщину!