Site icon Студреспубліка

Одна людина не впорається – потрібен цілий суб’єкт модернізації!

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

Чого тільки на Полтавщині й Україні не розпочинали!.. Проте, люди не живуть, а вже просто виживають, економіка вмирає, війна не закінчується, так і до кінця нашої держави недалеко. Історичний аналіз і республіканський досвід чітко показують, що зупинити крах можливо! Але для цього мало бажання – потрібні справжні, важкі НАДЗУСИЛЛЯ. Саме тому, з 31 липня по 2 серпня під час Полтавського регіонального етапу ХХІІ Міжнародної програми «Студентська республіка» разом із кращою молоддю й інтелектуал(к)ами Полтавщини й України працюватимемо над темою «Надзусилля для прогресу та справедливості Полтавщини»Долучайтеся!

Які ці надзусилля, щоб перевернути ситуацію й зреалізувати крутий проєкт модернізації?! Хто ж вони ті, кого об’єднує не просто дружба, а одна велика задача – зробити з України передову, надсучасну державу, а Полтавщину – потужним регіоном, де хотілося б проживати людям? Коли і де проходитиме найочікуваніша регіональна подія року – дізнайтеся далі.

З 31 липня по 2 серпня 2020р. на БВ «Сенегал» (с. Нижні Млини, Полтавський р-н) за підтримки Виконавчого комітету Полтавської міської ради та Полтавської облдержадміністрації пройде Полтавський регіональний етап ХХІІ Міжнародної програми «Студентська республіка» на тему: «Надзусилля для прогресу та справедливості Полтавщини»

За ці 22 роки Студреспубліка з 3-денного студентського демократичного навчального табору, який проходив раз на рік, виросла до потужного громадянського руху, що об’єднує молодь, більш досвідчених учасників/ць активу, інтелектуалів/ок й експертів/ок і має на меті виховувати цілі покоління свідомих лідерів/ок для України як повністю суверенної держави, здатних вільно мислити й вести Україну до топ-20 найрозвинутіших країн у світі. Це майданчик відкритого діалогу, глибокої дискусії, випрацювання інавацій й інновацій, надзвичайно цікавих активностей.

У рамках ОДГ в унікальному дискусійно-змагальному форматі ви безпосередньо зможете запропонувати власну позицію, як зробити так, аби ви, всі ми, Студреспубліка у нашому регіоні оформилися у ті суб’єкти, які зможуть модернізувати Полтавщину. Допоможуть у цьому найкращі експерт(к)и, які проводитимуть факультативи – лекції, майстеркласи тощо.

Окрім роботи над альтернативами розвитку нашого регіону, відбудуться вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату. Головним у цих виборах будуть реальні програми розвитку, а не політиканство і «розводняк», як тому, на жаль, вчить деструктивна українська політична традиція. Перемож(ни)ці виборів пройдуть стажування в органах державної влади і місцевого самоврядування, прогресивних політичних партіях і громадських організаціях.

Паралельно із змістовними факультативами, публічними дискусіями, відбудеться понад 20 суб-фестивалів, а саме: Конкурс краси особистості «Перша Леді», Music LIVE AwardsІнтелектуальні ігри «Що? Де? Коли? по-республіканськи», літературний фест «Леся-фест», хайтекфест «Робо-фест», Кубок КВН, спортивно-журналістський проєкт «Республікада», суб-фест живопису «Татлін-фест», дизайнерський суб-фест «Екстер-фест», «Квест-фест»«Дебати», інтелектуально-психологічна гра «Студентська Мафія»Фестиваль аматорського відео, Фото-конкурс «Спалах емоцій»Містер Студреспубліки, «Нічна туса»«Денна туса», суб-фест «Добрі люде», перегляд фільмів під відкритим небом, змагання зі спортивної риболовлі, різноманітні флешмоби, настільні ігри й ін.

До спільної реалізації програми запрошуються студент(к)и/, молодь, громадські організації, клуби за інтересами, творчі спілки, волонтер(к)и, органи влади, установи й організації, чия діяльність важлива для теми формування майбутнього Полтавщини тощо.

Любо запрошуємо до участі учасників/ць «Студентської республіки» за всі роки! 

Якщо ти бачиш себе в креативній і сміливій команді модернізаторів/ок-рятівників/ць країни, розпочни свій великий шлях із регіональної Студреспубліки-2020. Для цього не проґав, пройди просту онлайн-реєстрацію:

Модернізованій Україні бути! А ми забезпечимо достойне місце в ній і для Полтавщини, бо живемо та працюємо заради цього! До зустрічі на XXII Полтавській Студреспубліці-2020!

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Правила участі
Умови участі

Аватарки й Інструкція зі встановлення аватарок 

За довідками звертатися: менеджерка проєкту Аліна Ярош, Студентська мерка Полтавщини, (066) 41 57 145, sr_poltava@ukr.net.

Студреспубліка відкрита до співпраці зі спонсорами й забезпечує широкий спектр можливостей взаємодії (менеджерка відповідного напрямку – Ірина Домішкевич, (099) 49 91 798).