Site icon Студреспубліка

«Перша Леді»: неповторні миті пляжної фотосесії

Фінал Студреспубліки є кульмінацією наймасштабнішої громадянської програми України, на яку збирається активна нонконформістська молодь і провідні інтелектуал(к)и. Унікальний простір розвитку був присвячений темі «Інакша Україна — для Нового світу» і складався з оргдіяльнісної гри, а також понад 20 суб-фестів. Особлива ж перлина — це конкурс краси особистості «Перша Леді». Публікуємо світлини традиційної пляжної фотосесії учасниць.

«Перша Леді»* — відома тим, що враховує не лише естетичну складову конкурсанток, які представляють різні регіони та виші України, але й інтелектуальну, активістську, творчу. Невід’ємна частина конкурсу — пляжна фотосесія. Найкращі миттєвості «пляжки» — для вас.

Щорічно учасниці загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді» отримують чудове професійне пляжне портфоліо. Цього року з конкурсантками знову працювала справжня майстриня — креативна фотографка зі Львівщини Юлія Сокол, яка кожний кадр зробила дуже особливим, таким, який глибоко розкривав ефектність і неповторність дівчат.

Найкращі світлини традиційної пляжної фотосесії конкурсу «Перша Леді» — тут 

Нагадаємо, що 23 серпня під час шоу закриття фіналу ХХIII Студреспубліки-2021 (проходив 21–24 серпня 2021р. у Лазурному, на узбережжі Чорного моря, на тему «Інакша Україна — для Нового світу») та нагородження переможців/ниць відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді», який містив видовищні, фахово поставлені дефіле; в переддень конкурсу дівчата презентували одну з основних «фішок» конкурсу — власні соціальні проєкти.

Наші «Перші Леді» — талановиті, активні та старанні, вміють поєднувати красу, розум та прогресивну громадянську позицію. Студреспубліка — чи не єдина громадська організація (рух) в Україні, яка навчилася бачити гідність у всіх без виключення людях і допомагати розкривати найкращі чесноти. Головне ж, що республіканці спонукають до мислення, докладаючи надзусиль, творять Інакшу Україну — працюють над її інноватуванням, прогресуванням, модернізацією, прокачують у людей довгої доброї волі відповідні здібності та навички.

Пляжна фотосесія-2021 
Аналітика гри-2021 

* Під час проведення активностей вимагалося дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів