Site icon Студреспубліка

Прогресивна музика і класна поезія — для спільного блага

У рамках фіналу ХХІІ Міжнародної програми «Студентська республіка», який відбудеться 22-25 серпня 2020р. на березі моря, у Скадовську, на тему: «Надзусилля для прогресу та справедливості», всі люди довгої доброї волі давно очікують на суб-фест Music Live Awards. Найкращі артист(к)и вже проходять відбір по інтернетголосуванню на сайті Студреспубліки. Також запрошуємо долучитися до поетичного «Леся-фесту». Звісно, як і завжди, цього року будуть «Денна туса» та «Нічна туса» [+ голосувалка].

Якщо тобі є що сказати світові мовою музики та поезії, ти розумієш, що для реального прогресу необхідна соціальна справедливість і надзусилля, готовий про це яскраво заявити перед кращою молоддю країни з нагоди Дня незалежності України, то ще встигнеш подати заявку на конкурс композиції на соціальну тематику й узяти участь в інетголосуванні. А також податися на участь у «Леся-фесті». Деталі про все-все* — нижче.

Studrespublika Music Live Awards

На Studrespublika Music Live Awards є номінація «Краща композиція на соціальну тематику», де зміст авторської композиції (приміром, пісні) повинен передавати соціальну проблематику, можливі шляхи вирішення громадянських проблем, притягувати увагу людей до важливості й актуальності подолання деградації навколо нас. Пріоритет віддається композиціям, підготовленим спеціально для Music Live Awards.

Запрошуємо до участі! Надсилайте свої треки на соціальну тематику на office@studrespublika.com, обов’язково прикріпіть фото і вкажіть контакти.

MUSIC LIVE AWARDS! Доведи, що саме ти кращий серед кращих та отримай музичну премію Studrespublika Music Live Awards!

Всі питання — до куратора суб-фестивалю Music live awards Дмитра Лузановського, 068 169 88 24

Для довідки: На різних сценах Студреспубліки за її багаторічну історію з живими концертами виступали ВВ, «Бумбокс», С.К.А.Й., «Тік», Ёлка, «Оркестр Че», «Пающіє труси», «Фліт», «Роллік’с», Lюк, Дмитро Бабак, Panke Shava, «Давня казка», «Небо для себе», «Криголам», «Етсетера», «Сен-Тропе», DK,DANCE, SOKOLOVSKY, «Онейроїд», Two Voices, DEDoff та ін.

«Леся-фест»

«Леся-фест» — суб-фестиваль імені геніальної Лесі Українки для літераторів/ок нового покоління! Дуже багато хто призвичаївся до комфорту, до поетики, яка милує нам душу і наповнює смислами мозок, але водночас відмовляється сприймати поезію реальності, ту, яка не підпорядковується мейнстриму, яка дратує конформну більшість, яка оголошує всім чесну і часто неприємну правду нашого буття.

Для того, щоб розібратися у найважливіших питаннях людства і долі окремої людини, щоб уявити кращий, Інакший світ, щоб солідарно будувати його і творити синергію надзусиль — нам допоможе «Леся-фест» на фіналі Студреспубліки-2020. Уже традиційним партнером «Леся-фесту» є чудове видавництво «Саміт-книга».

Поезія — це не книга в бібліотеці і не вірші напам’ять.
Поезія — це свято.
«Леся-фест» — заклик до рішучих дій. Для того, щоб долучитися, необхідно пройти онлайнреєстрацію:

Спочатку буде два тури, кожен по 3 хв. на поета/ку. Голосувати будуть виключно слухачі/ки. Тож, це чудова можливість стати дійсно народним/ою поетом/кою!

У третьому турі поет(к)и, які набрали найбільшу кількість голосів, змагатимуться за перемогу.

За 20 хв. необхідно буде написати вірш на обрану тему.

Нехай поезія прикрашає!

Довідки — у кураторки «Леся-фесту» Євгенії Резник, 050 931 05 10

Творчі суб-фестивалі плавно перейдуть і в інші дозвіллєві, не менш цікаві. Скорочені, звичаючи на карантинні обмеження, але, переконані, не менж двіжові! У форматі «Денної туси» проходять естафети, жартівливі бої, запливи, забіги… а під час «Нічної туси» — ви також обмінюватиметеся позитивом та енергетикою, перенесетися в інший світ — світ танців і веселощів, де всі рівні та прекрасні. Цей світ наповнений люміями світломузики та сяйвом лазерів, а звук стає майже відчутним на дотик.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Голосуй за кращих у Music Live Awards тут 

Як проходив Music Live Awards на фіналі Студреспубліки-2019
Як проходив «Леся-фест» на фіналі Студреспубліки-2019

Як проходила «Денна туса» на фіналі Студреспубліки-2019 
Як проходила «Нічна туса» на фіналі Студреспубліки-2019