Site icon Студреспубліка

Місто можливостей, що створює молодь

22-24 червня 2017р., урочище Десенка-Чорторий, берег річки, навпроти ТРЦ Sky Mall знову шаленітиме від завзятих студентів, що всі сили докладатимуть для пошуку відповідей у оргдіяльнісній грі на тему: «Освіта — ключовий напрямок нової індустріалізації Києва». На кожного учасника чекає драйв та енергія нон-стоп у рамках мульти-фестивальної частини! Ну, що, хайпанемо трошечки?

Про всі цікавинки, сюрпризи та приколи Київської міської Студреспубліки-2017, а також, як туди потрапити — далі.

Отже, окрім ОДГ на вас чекають зустрічі, майстер-класи, факультативи з видатними киянами, суперовими експертами, ще — творчі вечори, багато спорту, музики й… усе, чого забажає студентський допитливий розум. Найочікуванішою подією програми стануть вибори Студентського мера та магістрату столиці.

Молодь із усієї України, та й ба, різних куточків світу, приїздить до Києва, аби здобувати освіту, освоювати нові горизонти, зростати професійно й особистісно, розвиватися творчо, а у подальшому створювати сім’ї та розбудовувати столицю. Де зробити це все та ще й у стислі терміни? Правильно! Під час проведення столичного регіонального етапу Міжнародної програми «Студентська республіка»!

Тож:
— хочеш, щоб життя змінилося на 180° — бери друзів і реєструйся!
— хочеш стати професіоналом своє справи — тобі, безперечно, сюди!
— щось хочеш, але не можеш зрозуміти, що — тобі все одно сюди!

На учасників чекає: Конкурс краси «Перша Леді», «Квест-фестиваль», «Студентська Мафія», Фестиваль аматорського відео, Фото-конкурс, «Нічна туса», «Денна туса», спортивно-журналістський проект «Республікада», «Дебати», Інтелектуальні ігри, Music Live Awards

Зустрічайте цьогоріч Перший фестиваль студентських інновацій Student innovation, а також, виставку здобутків і творчості студентів Аrt life.

Студентський мер і магістрат столиці, переможці всіх суб-фестів будуть нагороджені на сцені цінними подарунками від партнерів. А феєричний шоу-концерт стане завершенням мульти-фестивалю!

Хочеш узяти участь? Просто пройди онлайн-реєстрацію:


Організатори: ВП ВМГО «Студентська республіка» в м. Києві. За довідками звертайтеся до лідерки Київської міської Студреспубліки, регіональної координаторки столичної Студреспубліки-2017 Людмили Рудкевич: 093 041 69 80.