Site icon Студреспубліка

Кращі мафіозі та майстри(ні) настілок, готові до всеукраїнських змагань?

21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря в рамках мульти-фестивальної частини фіналу XXIII Студреспубліки на тему «Інакша Україна — для Нового світу» відбудеться всеукраїнський турнір з «Республіканської Мафії» та змагання з Настільних ігор. Приєднуйтеся, реєструйтеся!

Фінал Студреспубліки-2021* уже зовсім незабаром. Є можливість узяти участь у ще двох класних суб-фестах: «Республіканській Мафії» та Настільних іграх. Що для цього потрібно — в анонсі.

«Республіканська Мафія»

Цього року «Мафія» пройде з республіканськими особливостями. Гравці/чині — громадян(к)и міста, вони ж потенційні революціонер(к)и. Серед цих жителів/ок є організована меншість — мафія, вони ж противники можливого прогресу. Ватажок мафії — олігарх! Ватажок революціонерів/ок — кандидат(ка) в депутат(к)и! Гравці/чині, які воюють проти олігархів/инь, викривають їх — республіканці/ки. Ведучий/а — це дух революції.

«Республіканська Мафія» — це саме та гра, яка відкриє ваш потенціал до лідерства, навчить знаходити власний підхід до будь-якої людини та саме головне — це адреналін, революційний дух, який буде тримати вас протягом всієї гри.

У свій час початок розвитку «Мафії» серед українських студентів дали саме Студреспубліка та НДЛМ. А згодом «Студентська Мафія» еволюціонувала в «Республіканську Мафію».

Настільні ігри

Інтелектуальним «аперитивом» стане суб-фестиваль «Настільні ігри». Зокрема, передбачені турніри з «Монополії», Fantasy і «Хто я».

Ну що, вже уявляєте, як буде круто? А ви помиляєтеся… бо буде в 1000500 разів краще, ніж про це думаєте! Тож саме час зареєструватись і розповісти своїм друзям/подругам! Обов’язкову онлайн-реєстрацію можна пройти або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою спеціального Telegram-боту:

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Деталі — у куратора «Республіканської Мафії» та суб-фесту «Настільні ігри» Владислава Марченка, 096 553 10 87

Як проходила «Республіканська Мафія» на фіналі Студреспубліки-2020 
Як проходили Настільні ігри на фіналі Студреспубліки-2020