Site icon Студреспубліка

Луганщина в очікуванні Студреспубліки-2021

З 30 липня по 1 серпня 2021р. у м. Сєвєродонецьк (база відпочинку «Зелена Садиба» у Щедріщево) відбудеться масштабна молодіжна подія — Луганський обласний етап ХХІІІ Студреспубліки, тема: «Інакша Луганщина — для Нової України». Ми здатні подолати будь-які проблеми, знайти відповіді на будь-які запитання, але, звісно, за спільної, по-справжньому солідарної, роботи. Чекаємо на вас! Реєструйтеся!

Метою програми є сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей. Детально, що саме цього року Луганська Студреспубліка* пропонує і як взяти участь, — дізнавайтеся в анонсі.

Для прогресу потрібні час та воля. Рушійна силою країни має бути її активна та прогресивна молодь. Саме у вас є надпотужна енергія та сміливі рішення. Тут, на Луганській Студреспубліці-2021, отримаєте знання та досвід, які необхідні для того, щоб вплинути на реальні зміни в регіоні, та зможете прокачати свої лідерські якості.

Завдяки участі у стратегічній (ОДГ-подібній грі) на тему «Інакша Луганщина — для Нової України», ви зможете змоделювати сценарії та моделі, які, з одного боку, прогнозують найближче майбутнє, а, з іншого, будуть корисні при втіленнні в реальному соціально-політичному процесі. Також ви матимете нагоду обрати студентську владу Луганщини-2020/21 — Студентського/у мера/ку та депутатів/ок Студентського магістрату.

У рамках мульти-фестивальної частини зможете спробувати свої вміння чи просто стати вболівальниками/цями таких суб-фестивалів, як конкурс краси особисті «Перша Леді Луганщини»«Містер Студреспубліки», «Кубок КВН», Настільні ігри, «Квест-фестиваль» і спортивно-журналістський проєкт «Республікада». Також на вас чекають зустрічі з цікавими гостями, тренінги тощо.

Для участі у Луганській Студреспубліці не забудьте пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки або за допомогою зручного Telegram-боту:

Долучайтеся! Станьте кращими, ніж вчора, станьте Інакшими!

Детальна інформація — у регіональної координаторки Луганської Студреспубліки-2021 Карини Аннюк, 068 303 17 23.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Генеральний партнер — Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень. Літній цикл Студреспубліки-2021 проходить за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.