Site icon Студреспубліка

Інтелектуальний гумор і стихійна солідарність? — Можемо!

Інтелектуальні жарти, харизматична подача та влучні репризи — це все про республіканський «Кубок КВН». А поява натовпу в одну секунду, в одному місці, із одним важливим посилом — це все про «Глоубел флешмоб». Не проґавте ці шалені суб-фестивалі на фіналі XXIII Студреспубліки, що пройде 21–24 серпня 2021р. на березі Чорного моря, у Лазурному, на тему: «Інакша Україна — для Нового світу».

Незабаром ми познайомимося із майбутніми володарями/ками «Кубку КВН» і самими шаленими мобер(к)ами країни. Маєте бажання спробувати власні сили, представити свій регіон? Читайте анонс і долучайтеся

«Кубок КВН»

Найкращі молоді — і віком, і душею — гуморист(к)и завітають на фінал Студреспубліки-2021*, де зможуть проявити свої вміння дотепного жарту. Вже вкотре наші веселі та кмітливі учасники/ці змагаються за почесне звання чемпіон(ка) «Кубку КВН» Студреспубліки.

КВН — інтелектуально-розважальна гра, де учасники/ці можуть з гумором, сатирою, а іноді й із сарказмом піднімати суспільні та державні проблеми, тим самим показати своє бачення нашого спільного Інакшого майбутнього.

Студреспубліка — це одне із небагатьох місць в Україні, де гумор не перетворився у нецікавий треш і де не підміняють відповіді на надскладні питання тупим відхіхікуванням. Навпаки, гумор на Студреспубліці — це інтелектуальна дотепність, що і заставляє глибоко замислитися, і розриває наші животи. Запрошуємо команди взяти участь!

 

 

 

 

 

Для участі потрібно підготувати:

  1. привітку або представлення (4–6 хв.);
  2. СТЕМ на тему: «Інакша Україна — для Нового світу»;
  3. зворотня розминка.

Важливою умовою участі у всіх заходах КВН є дотримання авторських прав і невикористання матеріалу інших команд й авторів/ок. Забороняється використовувати ненормативну лексику та пропагувати ксенофобію, сіяти ворожнечу як у підготовлених, так і в імпровізаційних конкурсах.

Звертаємося саме до вас, якщо хочете показати, що ваші жарти гідні, щоб їх почуло все узбережжя Чорного моря і вся пречудова наша Україна — хутчіш реєструйтеся онлайн: або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту, й кидайте заявку!

Деталі — у куратора суб-фестивалю «Кубок КВН» Владислава Павлюка, 066 352 89 10, pavliuk.vladyslav.med@bsmu.edu.ua

«Глоубел флешмоб»

Делегації, команди й окремі республіканці та республіканки, чи готові прийняти наш виклик? Чи знаєте ви, що таке флешмоб, яку соціальну місію він виконує і як хоч трошечки змінити світ навколо з його допомогою?

Закликаємо вас долучитись до цього незвично-цікавого суб-фестивалю, який супроводжує кожне проведення фіналу Студреспубліки! Нумо покажемо і доведемо, що молодь може преобразити складні концептуальні смисли в цікаву та драйвову форму, яка запалить і зачепить маси людей! Нумо покажемо, що світ «цифри» не забрав від нас можливість мислити та бачити справжню красу!

Головна мета — здивувати випадкових глядачів/ок, але так, щоб у них не було відрази чи сміху від того, що відбувається. Утримати кордон між подивом і сміхом важко, тому в чистому вигляді класичний флешмоб явище рідкісне. погодьтеся, важливе вміння для будівничих Інакшої України!

Щоб узяти участь, пройдіть обов’язкову онлайн-реєстрацію — або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою Telegram-боту:

Деталі — у кураторки суб-фестивалю «Глоубел флешмоб» Вероніки Качали, 099 769 11 14, veronika.v.minenko@gmail.com

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Як проходив «Кубок КВН» на фіналі Студреспубліки-2019 
Як проходив «Глоубел флешмоб» на фіналі Студреспубліки-2020