Site icon Студреспубліка

Краса модернізує Україну — доводили учасниці «Першої Леді»

Черговий раз у рамках фіналу Студреспубліки-2016 відбулась найкрасивіша подія року — півфінал загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді», який пройшов під гаслом «Краса, рівність і розвиток модернізують Україну». Кращою цього року стала представниця Дніпропетровщини Ангеліна Середова [+ відео].

Конкурс краси особистості «Перша Леді» — єдиний загальнонаціональний конкурс, який має реальну соціальну складову, ставить високу планку вимог щодо громадянської активності, інтелекту, внутрішньої краси та талановитості учасниць. Неймовірне дійство 26 серпня 2016р. завершувало фінал Студреспубліки-2016 (на тему «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді»). Красуні-студентки з усієї країни дефілювали у найкращих вбраннях і показували свої вміння і таланти. Хто ж переміг у цій запеклій боротьбі? Дізнавайтеся з нашого матеріалу.

Конкурс «Перша Леді» в цьому році ювілейний, нам виповнилось 10 років. Впродовж усього часу проведення конкурсу засновниками ТМ «Перша Леді» Павлом Вікнянським і Володимиром Заверухою було введено багато інновацій, окрім загальноприйнятих складових і дійств, що притаманні всім подібним проектам. Зокрема, обов’язковою умовою для конкурсантки є розробка та презентація соціального проекту. Також було створено нову соціально-благодійну програму в межах усієї країни під назвою «Місія доброї волі». Так уже історично склалося в Україні, що жінка окрім своєї вроди, як внутрішньої так і зовнішньої, завжди була неперевершеною господинею. Організаторами було зроблено нововведення у вигляді кулінарного конкурсу, який проходить напередодні заходу під час проведення pre-party, де, до речі, дівчата презентують власні соціальні проекти.

На Чорноморській косі, під Очаковом зібралося 10 красунь, які зуміли виконати всі умови. Окрім вищезазначених заходів дівчата мали нагоду відвідати чудовий аквапарк, зустрітись у неформальній зустрічі з представниками влади, громадськими діячами та представниками бізнесу, відвідували факультативи експертів Студреспубліки. Також вони взяли участь безпосередньо в дискусії фінальної Студреспубліки щодо модернізації України.

Цього року конкурс оцінювало журі в складі:

На сцені ж красуні продемонстрували 4 дефіле. Першим був вихід у сукнях «Бізнес-леді», де дівчата презентували себе, продемонстрували грацію, а ведучі більш детально розповіли про кожну учасницю та її захоплення. Вихід у коктейльних сукнях дозволив нашим суддям розгледіти в кожній дівчині не лише красу, але й індивідуальність і трошки загадковість.

 

 

 

 

Улюблений вихід публіки у купальних костюмах зірвав шквал емоцій та оплесків, а учасниці продемонстрували свої ідеальні форми. Ну і на завершення — вихід у вечірніх сукнях, ніжний, скромний, такий, що захоплював подих у всіх глядачів.

 

 

 

 

 

У результаті офіційні титули отримали наступні учасниці:

 

 

 

 

 

Корону і стрічку «Першої Леді» цього року одягнули на прекрасну представницю Дніпропетровщини, 22-річну студентку Придніпровської державної академії будівництва і архітектури Ангеліну Середову.

Конкурс пройшов на якісному рівні, адже до його проведення доклали максимально зусиль найкращі спеціалісти, яким ми висловлюємо щиру подяку: голові оргкомітету, Національному лідеру Студреспубліки Павлу Вікнянському, співзасновнику ТМ «Перша Леді» Володимиру Заверусі, в.о. менеджерці проектів Студреспубліки Рєгіні Поповій, менеджерці конкурсу Юлії Куц, хореографці-постановниці Олені Пінаєвій, фотографу Максиму Мотайлу, режисерці Софії Манделовій.

 

 

 

 

 

Вітаємо наших переможниць і до зустрічі вже на фіналі конкурсу краси особистості «Перша Леді».

Пляжна фотосесія-2016
Аналітика гри-2016

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України.
Партнери: компанія Impression, компанія Kaspersky, компанія MSI, косметична компанія «БІОКОН», Hellisen, компанія «Бельвіль», видавництво «Саміт-книга», бренд одягу L.GROM, YablokiExit Games, Древній Київ у «Парку Київська Русь», фонд «Українська перспектива», НДЛМ.
Інформаційні партнери: телеканал OTV, SPILNO.TV, Стильне радіо «Перець ФМ», журнал «Я студент».