Site icon Студреспубліка

З Новим роком та Різдвяними святами!

Happy New Year and Merry Christmas!

Дорогі подруги і друзі!

Щиро вітаємо з Новим роком та Різдвяними святами!

Наш народ (і молодь насамперед) за останні роки намагаються привчити до терпильства: що це норма — коли для всіх, окрім лічених відсотків, жити важко і дуже важко.

Та ще й ця триклята суперкриза, ковід, нескінченні інфодемії. Одначе, хто, як не ми, мали би розуміти природу всіх цих драматичних процесів і їхню невипадковість?!

Окрім здатності до рефлексії, аналізу та осмислення проблем, ми маємо волю і освоюємо навички до роботи з Майбутнім, до інноватування України та світу!

Тож таких, як ми, труднощі лише ґартують!

А як буде в нас колективна воля до вільного і гідного солідарного життя, до прогресу, то й народ нарешті не буде обманюватися, наївно покладатись на «диво», «дядю», «бабки», американців та марсіян. Візьмемо приклад із справжнього заполярного пролетаря Діда Мороза (Санта Клауса) — ще важче працюватимемо і даруватимемо одні одному радість спільної дії заради свята навколо нас — а не в Європах, на заробітках і в теплих краях, де намагаються хоч на тиждень-другий забути про суєту та безнадьогу.  

Нехай же Новий Рік принесе всім людям України та світу здоров’я, мир, любов, справедливість, прогрес, безмежну енергію і справжню солідарність!

Маємо стратегічну мету всього життя, яку в Спільній Справі з вами, українці, ми, республіканці й інші люди доброї довгої волі, обов’язково втілимо — входження Інакшої України до топ-20 розвинених країн світу! Докладатимемо надзусиль, працюватимемо віддано та солідарно на Спільне Благо — модернізуймо рідну країну і змінимо світ!

ІННОВАТУЙМО! ПРОГРЕС ПЕРЕМОЖЕ!

 

Від імені команди республіканців
Павло Вікнянський