Site icon Студреспубліка

Розумниці та розумники з усієї України їдуть на Студреспубліку, а ти?

Зовсім незабаром на фіналі XXIII Студреспубліки збереться найактивніша і найпрогресивніша молодь з усієї України, щоб довести всьому світу, що Україна може бути Інакшою — заможною, гідною, інаваційною та сильною. А тренувальним плацдармом для звершення кардинальних змін стануть, зокрема, і наші суб-фестивалі, особливо важливими серед яких є Інтелектуальні ігри та «Дебати».

У рамках фіналу Студреспубліки-2021*, що пройде 21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному, на тему «Інакша Україна — для Нового світу», є можливість взяти участь у змаганнях із Інтелектуальних ігор і «прокачати» себе в «Дебатах». Як долучитися до суб-фестів — в анонсі.

Інтелектуальні ігри

Де можна шукати відповіді на заплутані, каверзні, з підтекстом запитання? А воднораз відпрацьовувати взаємодію з командою? А ще проявляти креатив і кмітливість? Саме тут, пробуджуючи інтуїцію, зазираючи в найпотаємніші кутки мозку, віднаходяться факти, які розширюють наші уявлення про дійсність! Саме тут — на Інтелектуальних іграх Студреспубліки!

Хто хоче грати в «Що? Де? Коли?» з розумничками і розумницями з різних регіонів України, скорше реєструйтеся, щоб взяти участь у фіналі Студреспубліки-2021, — або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою спеціального Telegram-боту:

 

 

 

 

 

 

«Дебати»

Щоб прогрес і мислення вижили, ширилися Україною і світом, треба вміти їх захистити, відстояти, треба вміти достойно і переконливо донести свою позицію. Зробити це грамотно, переконливо й аргументовано допоможе суб-фест «Дебати» на фіналі Студреспубліки.

Всіх майстрів/инь слова та логіки (і тих, хто лише вчиться) ми запрошуємо на жорсткий «Де-батл», в якому переможе найсильніший/а та найпрогресивніший/а.

 

Друзі та подруги, не втрачайте часу! Реєструйтеся на участь в ОДГ і суб-фестивалях — онлайн або безпосередньо на сайті Студреспубліки, або за допомогою спеціального Telegram-боту.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Деталі — у куратора Інтелектуальних ігор і «Дебатів» Дмитра Рогозного, 093 779 32 35  

Як проходили Інтелектуальні ігри на фіналі Студреспубліки-2020
Як проходили «Дебати» на фіналі Студреспубліки-2020