Site icon Студреспубліка

Інтелектуальність — основа прогресу

Люди довгої доброї волі, а значить й інтелекту — гуртуймося! Супроти тотальної деградації, разючої нерівності та бідності в гру вступають інтелектуал(к)и. Запрошуємо долучатися до Інтелектуальних ігор, «Робо-фесту» та Настільних ігор, які, як і всі події на фіналі XXII Студреспубліки, що відбудеться 22-25 серпня 2020р. на узбережжі Чорного моря, присвячені розв’язанню проблемного завдання: «НАДЗУСИЛЛЯ ДЛЯ ПРОГРЕСУ ТА СПРАВЕДЛИВОСТІ».

У рамках фіналу Студреспубліки* є можливість взяти участь у змаганнях із Інтелектуальних ігор, поділитися технологічними розробками у «Робо-фесті» та «прокачати» себе в Настільних іграх. Як долучитися до суб-фестів — в анонсі.

 

 

 

 

 

 

 

Інтелектуальні ігри

Якщо ви обдаровані, начитані, ерудовані, відчуваєте себе справжніми інтелігент(к)ами й можете відрізнити Вассермана від Бурди, то наш суб-фестиваль — Інтелектуальні ігри прийдуть вам до смаку. Чи здатні ви прийняти виклик і відповісти на якомога більшу кількість складних, дотичних до теми Великої фінальної гри, запитань? Спробуйте! Візьміть участь у турнірі зі «Що? Де? Коли?»! Попередньо не забудьте зареєструватися:  

«Робо-фест»

Прогресивний суб-фестиваль «Робо-фест» — це ваш шанс долучитися до науково-технічної частини модернізації на практиці. Якщо у вас є свої технологічні розробки, новинки, і ви хочете поділитися їх секретами зі всієї Україною — негайно реєструйтеся на фінал XXII Студреспубліки-2020, аби країна знала своїх героїв/нь-винахідників/ць.

В Україні в наш час, на жаль, недостатньо можливостей голосно заявити про свої винаходи та напрацювання. Вже не кажучи про, власне, можливості до здійснення інновацій та інавацій. «Робо-фест» — той самий майданчик, на якому ви матимете змогу показати на виставці інновацій свої та свого вишу хайтек-прибамбаси, продемонструвати вправність у керуванні квадрокоптерами і позмагатися за звання «Робокопа ХХI ст.»

Настільні ігри

Один із нових для Студреспубліки суб-фестивалів — це змагання у найкрутіших Настільних іграх. Це змога довести всім свою кмітливість, вправність і показати рівень інтелекту, варто лише пройти онлайнреєстрацію.

Передбачені турніри з популярних ігор:
– шахи,
– «Монополія»/спортивний покер,
– «Аліас».

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Довідки: у куратора Інтелектуальних ігор, «Робо-фесту» та Настільних ігор Дмитра Грянка, 063 311 66 22, fragment374@gmail.com

Як проходили Інтелектуальні ігри на фіналі Студреспубліки-2019
Як проходив «Робо-фест» на фіналі Студреспубліки-2019
Як проходили Настільні ігри на фіналі Студреспубліки-2019