Site icon Студреспубліка

«Хоп-хей-ла-ла-лей — це моветон. Інтелектуальні ігри — ось топовий двіж»

Саме в той час, коли республіканці намагаються осягнути глибинні джерела мудрості наших експертів/ок, підступні куратор(к)и суб-фестів не сплять і готують заманливі тусовки. «Денні туси», «Нічні туси», КВН — усе це просто, — переконаний Олексій Титаренко, — а ось спокусити стратегією, інтелектом і смислами зможе лише найкрутіший».

Рівневу інтелектуальну прокачку на фіналі ХХ ювілейної Студреспубліки, який проходив 24-27 серпня 2018р. на тему «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті» запровадив для республіканців куратор Інтелектуальних ігор. Як втілювалися у життя його підступні плани та хто з ними впорався і переміг — дізнавайтеся далі.

 

 

 

Отже, простий курс інтелектуального спокусника. Потрібно знайти та роздрукувати великими літерами захоплююче оголошення, про те, що скоро відбудеться ЩО! В іншому оголошенні має бути інфа ДЕ проходитиме ЩО. Ну, і, звичайно, варто повідомити КОЛИ все відбудеться. І доки учасники/ці ламатимуть голову «Що? Де? Коли?». Саме час бути підступним і провести «Свою гру», нехай учасники/ці розминають мізки, вони знадобляться.

Зовсім юні, недосвідчені республіканці увірвались на повну в складні та непередбачувані оберти події і швидко виявили переможця «Своєї гри». Ним стала команда «Один в полі воїн» із Миколаєвщини (монокоманда у складі Максима Караулова).

 

Проте, головні питання — «Що? Де? Коли?» — все ніяк не вирішувались, тому довелося вжити радикальних заходів і зібрати найсвітліші розуми Студреспубліки, сформувати їх в амбітні та сильні команди і все ж знайти відповіді на багато непростих питань.

Неочікувано для самих себе хитрі та винахідливі полтавчан(к)и у складі команди «Аграрвард» не тільки розрулили підступний ребус, а й перемогли. Ось так, логіка та дедукція зривають жорстокі трабли і знаходять нетривіальні вирішення оригінальних запитань. 

 

 

 

 

 

 

А щоб наступного року на Студреспубліці у вас був шанс не тільки виграти, а й трохи «познущатися» з наших республіканців, запрошуємо формувати команди інтелектуалів просто зараз. Вривайся, бейбі!

Аналітика гри-2018