Site icon Студреспубліка

Донеччина – ти готова?

Донецька Студреспубліка14 по 16 липня 2017р. на базі ОДМСОК «Перлина Донеччини» (м. Святогірськ) відбудеться головна літня подія регіону – Донецька Студреспубліка-2017. Тема цьогорічного мульти-фестивалю: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Донеччини». Долучайтеся! Розвиватимемо Донбас разом!

Донеччина показує передовий і активний рух вперед. Донецька Студреспубліка, як завжди, буде змістовна, цікава й енергійна. Хочеш не лише про це почитати в інтернеті, але й узяти участь – проходь онлайн-реєстрацію сам, запрошуй друзів і збільшуй команду республіканців

На студентську молодь сходу України очікує важка, але неймовірно цікава оргдіяльнісна гра та незабутні суб-фести: «Квест-фестиваль», «Нічна туса» біля озера, Фото-конкурс «Спалах емоцій», спортивні змагання, танцювальний батл, у фіналі — вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, а також багато сюрпризів і море позитивних вражень.

Для участі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Ми чекаємо на вас! І не забудьте з собою взяти: бажання працювати, відчуття здорової конкуренції, гарний настрій та сили для 3-х шалених днів.

Деталі дізнавайтеся у регіональної координаторки Оксани Ступак, (050) 174 18 19, (097) 690 62 93

Організатори: Донецька Студреспубліка.
Співорганізатори: ГО «Молодь Сходу України», ГО «Новосхід», ГО «Заходи».
За підтримки: управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації, а також у межах грантового проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується Донецькою обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» за фінансової підтримки Європейського Союзу.