Site icon Студреспубліка

Як не бути політичним овочем

На базі відпочинку Kosa beach club відбувся Чернігівський регіональний етап ХХІІ Міжнародної програми «Студентська республіка». Тема — «Надзусилля для прогресу та справедливості Чернігівщини». Вітаємо новообраних депутатів/ок Студентського магістрату та Студентського мера Івана Усова!  

Два шалені та насичені дні «регіоналки» пройшли на березі р. Десни, на базі відпочинку, де розмістилося понад 70 учасників/ць Чернігівської Студреспубліки-2020*. Як все відбулося — в тексті нижче. 

Найактивніші студент(к)и Чернігівщини 15–16 серпня 2020р. взяли участь у оргдіяльнісній грі та цілій низці цікавих суб-фестивалів й ігор.

Точилася запекла боротьба між студентськими партіями, у якій взяли участь дві політичні сили: «Альфа-партія» та «Сила Чернігова». Обидві партії показали гарний результат роботи в групах і під час пленумів, просували свої ідеї, презентували учасникам/цям-виборцям/чиням політичні програми.

За результатами голосування перемогу зі значним відривом здобула «Альфа-партія». Студентським мером Чернігівщини став студент Національного університету «Чернігівська політехніка» Іван Усов, а депутат(к)ами Студентського магістратуру обрані:


У рамках мульти-фестивальної частини було проведено Кубок КВН за участі студентських команд: «Коктель от бати» (переможці), «Болти» та «Ні к селу, ні к городу»; Music Live Awards, «Студентська Мафія», «Квест-фестиваль», «Дебати», Фото-конкурс «Спалах емоцій», Настільні ігри, спортивні змагання, UNO-фест, змагання з канату, Джампінг-фест, інтелектуальна гра Quiz тощо.

Окрім дозвіллєвої програми, всі охочі могли долучитися до лекції від голови Чернігівського політклубу Олександра Рися «Як не бути політичним овочем».

* Під час проведення події дотримувалися адекватних і повністю законних карантинних приписів