Site icon Студреспубліка

Як разом змінюватися і творити Інакшу Буковину?

Буковина на стартовій позиції! 1619 липня 2021р. на базі «Черемош» (м. Вижниця) відбудеться Чернівецький обласний етап ХХІІІ Міжнародної програми «Студентська республіка»тема«Інакша Буковина — для Нової України». Буде, як завжди, ракетабомбапетарда! Запрошуємо, реєструйтеся!

Активні студент(к)и різних вишів Буковини забудуть, що таке банальні сесія та навчання, бо на них чекає дещо дуже нове — Чернівецька Студреспубліка-2021*. Де проходитиме головна студентська подія, що підготували організатор(к)и, як стати учасником/цею? Всі відповіді — нижче.

Цілих 3 доби студент(к)и та молодь житимуть у особливій країні — Студреспубліці, з власною грошовою одиницею, законодавством та правилами. Нас гостинно зустрічає оновлена база «Черемош» у м. Вижниця, яка вражає своєю територією. Проживати можна в корпусах, а також у наметах. Сили та бадьорість забезпечить смачна їжа, яку готуватимуть безпосередьо в студкраїні.

І саме головне, на понад 100 учасників/ць чекатимуть: оргдіяльнісна гра, по закінченню якої проходитимуть вибори Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студентського магістрату Буковини; виступи топових спікерів/ок міста та зіркові гості; 3 дозвіллєві зони; близько 15 суб-фестивалів інтелектуально-психологічного, творчого та спортивного характеру: конкурс краси особисті «Перша Леді Буковини»«Містер Студреспубліки», «Кубок КВН», Фото-конкурс «Спалах емоцій», «Глоубел флешмоб», «Дебати», Настільні ігри«Студентська Мафія»«Інтелектуальні ігри»,  Фестиваль аматорського відео, «Республікада» тощо.  

     

Студреспубліка надає однакові можливості всім — беріть і використовуйте їх у спільноті таких самих яскравих, розумних, творчих, відповідальних і працьовитих людей. Ми — ІНАКШІ і маємо унікальний шанс не просто це довести собі чи похизуватися перед кимось, а об’єднати всіх людей ДОВГОЇ ДОБРОЇ ВОЛІ, аби ТВОРИТИ ІСТОРІЮВІДКРИВАТИ ІНАКШЕОСМИЛЮВАТИ СВІТ і примножувати СПІЛЬНЕ БЛАГО нашого народу та України!

Для участі у Буковинській Студреспубліці не забуваймо проходити обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки або за допомогою зручного Telegram-боту:

Детальна інформація — у регіональної координаторки Чернівецької Студреспубліки-2021 Наталії Костинюк, 098 623 96 20.

Чернівецька Студреспубліка проходить за підтримки Чернівецької міської ради, ПрАТ «Гравітон».

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів