Site icon Студреспубліка

Подія весни: незабаром стануть відомі імена кращих студентів і найкрасивіших студенток

Spring Event: soon there the names of the best students and the most beautiful female students will be announced (eng)

Подія, на яку чекали цілих 3 роки, подія, яка стане центральним студентським заходом цієї весни – це об’єднаний суперфінал всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» та загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді» за участі переможців за 3 останні роки. 14 травня 2016р. в Ужгороді зустрічайте найбільш талановитих і активних студентів-переможців регіональних етапів КСУ та найкрасивіших студенток, переможниць регіональних етапів і півфіналів «Першої Леді».

Вперше в історії відбудеться неймовірна подія, яка сколихне весь студентський світ – це об’єднаний суперфінал «Кращого студента України» та «Першої Леді». Учасниками стануть переможці попередніх етапів 2013-2015рр. Студреспубліка запрошує! Як саме і де обиратимуть кращих із кращих, як потрапити на дійство – читайте нижче.

Отже, по порядку. У рамках суперфіналу конкурсу «Кращий студент України» до участі запрошуються переможці кожної номінації в своєму регіоні в 2013, 2014 і 2015 роках. Під час суперфіналу буде визначено одного кращого студента всієї України відповідно у своїй номінації:

У рамках же суперфіналу конкурсу краси особистості «Перша Леді» учасницями будуть переможниці регіональних етапів і переможниці півфіналів конкурсу, що традиційно відбувається під час фіналів Студреспубліки2013, 2014 і 2015 роках). Учасниці суперфіналу повинні презентувати реалізований ними соціальний проект у рамках «Місії доброї волі» у вигляді короткого відеоролика. Під час суперфіналу буде визначено найкрасивіших, найбільш соціально відповідальних і найталановитіших студенток України.

Всі учасники  КСУ та «Першої Леді» вже довели в своєму регіоні, що вони найкращі, найталановитіші, найактивніші, найбільш винахідливі та найкрасивіші. Тепер боротьба стає ще більш напруженою, адже ці ж якості потрібно проявити на всю Україну та довести, що ти гідний взяти в руки кубок кращих із кращих студентів, і стати найчарівнішою студенткою України й одягнути на голову корону переможниці.

Бажаємо перемоги найкращим і неймовірного вечора всім уболівальникам і глядачам конкурсу. Зустрінемося на об’єднаному суперфіналі – дійство буде неймовірним!

Приїжджайте до Ужгорода, резервуйте квитки!

Організаційні питання, резервування квитків: в.о. менеджерки проектів Рєгіна Попова (044) 529-13-75, (093) 619 31 65, project@studrespublika.com
Питання медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» спільно з Закарпатською Студреспублікою, Закарпатським обласним палацом дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», Закарпатською ОДА за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, Ужгородської міської ради.
Партнери: Impression Electronics, MSI, Kaspersky, Nai-Luna by Anastasia Ivanova, «БІОКОН», Watsons Ukraine, Lamel, Hellisen, видавництво «Саміт-книга», компанія «Бельвіль», відпочинкові комплекси «Камелот», «Сонячна долина», Кондитерський дім Валентина Стефаньо, фотостудія «Коцка», Закарпатська Ліга КВН, корпорація свят «Не Понял».
Інформаційні партнери: «Про Захід, «УжІнформ».
Окрема подяка Роману Мегелі.

Фінал «Кращого студента України» (2010, Тернопіль)
Фінал «Першої Леді України» (2010, Київ) 
Фінал «Першої Леді України» (2011-2012, Одеса) 

Голосувалка «Перша Леді Інтернет України-2013/2015»