Site icon Студреспубліка

А ти готовий змінювати рідну Херсонщину?

12-13 серпня 2017р. пройде Херсонський регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Тема: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації Херсонщини». Подія, на яку чекає студентство та молодь, відбуватиметься в Херсонському регіональному центрі з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» (м. Херсон, 3-й затон, навпроти набережної Ушакова). Буде змістовно й весело, кожен зможе показати власні здібності на повну. Долучайтеся!

Якщо ви вже вдосталь наситилися морем і сонцем, набралися енергії, аби робити змістовні речі, та хочете внести власну лепту у розвиток рідного регіону, тоді ви обов’язково повинні відвідати Херсонську Студреспубліку, ну, і звісно, після цього взяти участь у фіналі Студреспубліки-2017. Анонс — нижче.

Студенти Херсонської області протягом 2-х діб гратимуть в оргдіяльнісну гру, по завершенню оберуть Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Крім цього, на учасників чекають круті суб-фестивалі: «Квест-фест», «Студентська Мафія», «Нічна туса» та фестиваль «Рок над Дніпром».

Нагадуємо, для того, аби стати учасником Херсонської Студреспубліки, необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Деталі — у регіонального координатора Херсонської Студреспубліки Юрія Капушенка, 099 143 71 95.

На вас чекає головна подія літа. Поспішайте! Кількість місць обмежена!