Site icon Студреспубліка

Зловити неповторний кадр – ось, що найцінніше

Фото-конкурс «Спалах емоцій» недарма має саме таку назву. Адже кожне фото – це дійсно спалах різних емоцій: щастя, посмішок, здивування, захоплення, хвилювання, інтелектуального напруження, а інколи й безкрайого неба та пристрасного дзюрчання моря. Цьогорічний фінал Студреспубліки ще доповнив і підсилив ці емоції.

Як все відбувалося цього року під час змагання кращих молодих фотографів України, і які мегакруті фотки їм вдалося зробити – в постматеріалі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото-конкурс на фіналі Студреспубліки (який проходив на узбережжі моря, під Очаковом, 24-27 серпня 2017р. на тему: «Освіта – ключовий напрямок нової індустріалізації України») відбувався цікаво, весело й активно. Учасники одержали 10 різноманітних завдань. Навколо купа подій, а фотографам потрібно бути всюди одночасно. Два завдання безпосередньо були пов’язані з учасницями конкурсу краси особистості «Перша Леді»: тут портретне фото, напевне, було найскладнішим завданням. Також було завдання зробити фото на тему: «Студреспубліка серед нас», «Освіта й модернізація», «Найбільш нестандартний учасник Студреспубліки», «Командний дух», «Точка дотику» тощо.

 

 

 

 

 

Як то кажуть, виграє сильніший! Тому, вітаємо з перемогою у Фото-конкурсі Віктора Данилюка з Волинської обл.

 

 

 

 

 

Насолоджуємось найкрутішими фотографіями, запасайтеся новими фотіками, продовжуйте активно (але вміло — тому вчіться) «щолкати», все що рухається і що не рухається, і до зустрічі на Фото-конкурсі «Спалах емоцій» у 2018-му на фіналі ювілейної XX Студреспубліки.

Аналітика-2017