Site icon Студреспубліка

«Зіркові війни» за пробудження модернізації

Миколаїв. Студреспубліка

ПечатьЗ 1 до 3 липня 2016р. у с. Коблеве, на узбережжі Чорного моря, свої двері відчинить Миколаївська регіональна Студреспубліка-2016, під час якої вас очікують: гарні дівчата та розумні хлопці,  «Квест», «Мафія», флешмоб, «Денна туса», «Нічна туса» та багато чого іншого. А в центрі всього — захоплююча оргдіяльнісна гра на тему «Програма модернізації Миколаївщини: роль громад і молодь».

Миколаївська Студреспубліка — так історично склалося, є однією з кращих в Україні. Сонце, море та «Зіркові Війни» кличуть усіх миколаївських студентів до головної події літа вже 201. Що саме цьогоріч підготувала південна команда республіканців — читайте нижче.

Під час мульти-фестивалю на коблевській базі «Олімп» студенти оберуть нових депутатів Студентського магістрату та Студентського мера, які в подальшому зможуть боротися за посади депутатів Студентського парламенту України, а найкращий зможе відстояти честь Миколаївщини, виборовши посаду Студентського президента. Також ми розраховуємо на проактивну та змістовну участь новообраної студентської влади у житті рідного міста та регіону.

Найрозумніші та найактивніші зможуть взяти участь в оргдіяльнісній грі. Ви матиме змогу послухати експертні думки, поспілкуватися з успішними діячами регіону, заявити свою власну думку про проблеми Миколаївщини й отримати консультації з приводу того, як саме ви можете вплинути на проблему.

Окрім цього — 3 дні моря, пляжу, сонця, посмішок, дружніх тусовок, розваг, танців і гарного настрою!

Не забувайте про обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки:

З питань участі звертатися до координаторки Студреспубліки-2016 на Миколаївщині Вікторії Романенко, 063 776 13 42.