Site icon Студреспубліка

Як КВНщики «модернізувалися»

KVN_1Ось уже обрано переможців фіналу Студреспубліки-2016, стихли емоції та залишилися приємні спогади. Але є моменти, які викликають завжди посмішку та неймовірне бажання знову повернутися назад. Тому ми точно будемо пам’ятати завжди яскравий та один з улюблених суб-фестивалів — «Кубок КВН».

26 серпня 2016р. «Кубок КВН» довів всім республіканцям, що сміх дійсно покращує життя, а позитив і відпочинок сприяють роботі над темою фіналу Студреспубліки під Очаковом: «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді». Як же все пройшло — читайте нижче.

Кубок КВН відбувся у дружній атмосфері та з бурхливою підтримкою глядачів. За звання чемпіона Студреспубліки змагались:

 

 

 

 

 

 

 

Також слід згадати ще одну команду, яка дозволила нам визначитися з переможцем цього вечора, повірте, їм було зробити свій вибір достатньо важко. Річ, звісно, йде про наше поважне журі в складі: Руслан Коцаба — журналіст, громадський активіст, екс-політв’язень; Євген Кулик і Дмитро Гайдук — учасники гурту «Сен-Тропе», відомі КВНщики та переможці Music Live Awards2015 і -2016; о. Антоній Рудий — психолог і священик, експерт Студреспубліки; Олексій Чорний — Студентський президент України-2005/2006.

Команди зійшлись у веселому бою з жартами та сміхом, який тривав протягом 3-х конкурсів: візитівки, розминки (з залом та журі) та музичним домашнім завданням. Жарти-жартами, але переможця врешті було визначено! Ним стала команда зі славетного м. Дніпро «Сладкий. Крепкий. Чай.».

Вітаємо хлопців! Ви — молодці, і ми сподіваємось, що це далеко не останній крутий і вибухово смішний виступ на Студреспубліці та перемога в житті!

Аналітика гри-2016