Site icon Студреспубліка

Волинська Студреспубліка дає старт!

Понеслась! Із 4 по 6 червня 2021р. на базі Дитячого оздоровчого закладу «Сонячний» (с. Гаразджа Луцького р-ну) проходитиме Волинський обласний етап Міжнародної програми «Студентська республіка-2021». Тема цього року: «Інакша Волинь — для Нової України». Хочете взяти участь? Тоді швиденько пройдіть онлайн-реєстрацію для того, щоб 3 дні змістовно попрацювати й активно відпочити на всі 1000%.

Волинська Студреспубліка* розпочинає хвилю регіональних Студреспублік по Україні. Що буде цьогоріч і як зареєструватися для участі — в анонсі.

У мульти-фестивалі візьмуть участь представники/ці всіх вишів Волині, кожен з яких облаштує свою частинку спільного студентського наметового містечка. Організатор(к)ами заплановано проведення семінарів і тренінгів для активістів/ок студентського самоврядування, також — ігрові змагання, інтелектуальні та спортивні турніри.

Звісно, будуть проходити й улюблені суб-фестивалі, зокрема, «Дебати», «Квест-фест», «Мафія», Фестиваль аматорського відео, спортивно-журналістський проєкт «Республікада».

Найважливішою подією стануть вибори нової студентської влади регіону — Студентського/ї мера/ки і депутатів/ок Студентського магістрату. Перемож(ни)ці Волинської Студреспубліки-2021 разом з найкреативнішими, найінтелектуальнішими та найактивнішими студент(к)ами візьмуть участь у фіналі ХXІІІ Студреспубліки, який пройде на узбережжі моря до Дня незалежності України.

Вже давно Студреспубліка — це насамперед про дорослішання, про відповідальність за спільне Майбутнє, про докладання щирих надзусиль, аби втілити нашу стратегічну мету — входження України до топ-20 розвинутих країн світу.

Ми, республіканці, беремо на себе це дуже непросте, але посильне завдання. Ми можемо це зробити, ми знаємо як — і ми повинні, бо ми — ІНАКШІ, окрім нас, жодна організованість подібні прогресивні завдання і близько не ставить перед собою і країною. Та й не готовий ніхто інший.

Якщо є шанс стати джерелом справді грандіозних принципових змін, — треба ТВОРИТИ ІСТОРІЮ, треба ВІДКРИВАТИ ІНАКШЕ, треба ОСМИЛЮВАТИ СВІТ, треба примножувати СПІЛЬНЕ БЛАГО нашого народу та України!

А просто зараз проходьте онлайн-реєстрацію і долучайтеся до головної модернізаційної події Волині:

Додаткова інформація — у регіонального координатора Волинської Студреспубліки-2021 Віталія Сніжка, 066 080 12 28

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів

Організатори: Волинська Студреспубліка, Волинська обласна молодіжна ГО «Студентська Рада Волині», за підтримки управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, департаменту молоді та спорту Луцької міськради.